Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Mi s-a ridicat părul pe mine”, a spus o femeie după ce a văzut un spectru din altă lume…

188

blankO cină într-o familie americană din oraşul Clovis a fost întreruptă zilele trecute (pe 22 august 2017) de un oaspete neașteptat – unul despre care se crede că nu ar fi din această lume. “De îndată ce am văzut-o, mi s-a ridicat părul. Nu am mai văzut așa ceva înainte”, a spus Breanna Hernandez.

Familia Hernandez a văzut ceva ce nu poate fi explicat, pe camerele lor de securitate. “Soțul meu s-a uitat la momentul potrivit când imaginea a apărut”, a spus Hernandez.

Ei au văzut “arătania” în timp ce îşi luau cina marți seara. Seamănă cu o persoană, dar care pare că are o formă din altă lume. Explicația lor? E o fantomă. “Se poate vedea 100% cum îşi mişcă brațele sau picioarele, odată ce corpul se mişcă”, a declarat Hernandez.

Soţii spun că a lor casă are o istorie ciudată. Ei au vorbit cu un om care era foarte familiarizat cu proprietatea. “El ne-a spus că până acum câțiva ani unchiul său avea o casă pe acest colț, după care a murit“. Casa a rămas apoi neocupată, înainte de a fi demolată pentru a construi noile duplexuri.

P.S. Într-adevăr, în mod categoric, dacă vă uitaţi la videoclipul de la finalul articolului, se vede cum un spectru ciudat se mişcă…

blank

 

Orgoni Crystal