Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

„Mi s-a ridicat părul pe mine”, a spus o femeie după ce a văzut un spectru din altă lume…


O cină într-o familie americană din oraşul Clovis a fost întreruptă zilele trecute (pe 22 august 2017) de un oaspete neașteptat – unul despre care se crede că nu ar fi din această lume. „De îndată ce am văzut-o, mi s-a ridicat părul. Nu am mai văzut așa ceva înainte”, a spus Breanna Hernandez.

Familia Hernandez a văzut ceva ce nu poate fi explicat, pe camerele lor de securitate. „Soțul meu s-a uitat la momentul potrivit când imaginea a apărut”, a spus Hernandez.

Ei au văzut „arătania” în timp ce îşi luau cina marți seara. Seamănă cu o persoană, dar care pare că are o formă din altă lume. Explicația lor? E o fantomă. „Se poate vedea 100% cum îşi mişcă brațele sau picioarele, odată ce corpul se mişcă”, a declarat Hernandez.

Soţii spun că a lor casă are o istorie ciudată. Ei au vorbit cu un om care era foarte familiarizat cu proprietatea. „El ne-a spus că până acum câțiva ani unchiul său avea o casă pe acest colț, după care a murit„. Casa a rămas apoi neocupată, înainte de a fi demolată pentru a construi noile duplexuri.

P.S. Într-adevăr, în mod categoric, dacă vă uitaţi la videoclipul de la finalul articolului, se vede cum un spectru ciudat se mişcă…

 


Lasă un comentariu