„Extratereştrii există”, afirmă un ofiţer britanic

1.076 vizualizari

extraterestru9Declaraţia îi aparţine unui comandant în retragere al serviciului Royal Air Force (RAF) din Marea Britanie. Englezul susţine că, în 1971, a fost martorul apariţiei unei întregi flote OZN, dar că, până în prezent, Ministerul britanic al Apărării i-a interzis să vorbească despre acest lucru.Fostul comandant a condus sistemul radar al RAF timp de 29 de ani şi a decis să rupă tăcerea după mai mulţi ani în care i-a fost interzis să discute despre „aşa-numitele” secrete de stat.

„Extratereştrii există. Toate radarele armatei le-au putut observa navele încă din urmă cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, însă, cel mai cutremurător dintre toate. 35 de obiecte zburătoare neidentificate au apărut pe radarele armatei. Navele erau identice ca dimensiune şi zburau la altitudini cuprinse între 1.000 si 12.000 metri.Nu ne-am putut explica ce anume erau şi nici de ce dispăreau de pe ecrane, pentru ca, în câteva secunde, să apară ân acelaşi loc. Toţi cei prezenţi ştiau că nu e vorba de un convoi de avioane militare şi există peste 30 de martori care îmi pot susţine declaraţiile”, a declarat Alan Turner, citat de „Herald Tribune”.

Fenomenul înregistrat în acea misterioasă seară de 1971 nu a fost făcut public până în prezent şi face parte din categoria dosarelor OZN din Marea Britanie ce urmează a fi declasificate. Alan Turner a fost decorat în mai multe rânduri, ultima dată în 1984, şi s-a retras din cadrul armatei în 1995.