Un fost cercetător NASA crede că extratereştrii s-ar putea ascunde sub gheaţa oceanelor de pe alte planete… de aceea nu-i vedem!


Alan Stern, care a lucrat pentru NASA, crede că extratereștrii s-ar putea afla sub straturile groase de gheață ale oceanelor diverselor corpuri cereşti, acesta fiind probabil motivul pentru care nu am găsit încă dovada existenţei extratereştrilor. Creaturile îngheţate pot trăi în interiorul oceanelor înghețate, făcând imposibil contactul.

Stern a fost implicat în 24 de misiuni spațiale, dintre care în 8 a fost om de știință principal, aşadar are o experienţă foarte mare în domeniu. Într-un discurs ţinut la Divizia de Științe Planetare, Stern crede că gheaţa ar funcţiona ca un scut pentru a-i proteja pe extratereştri de pericolele spațiale, cum ar fi asteroizii și radiațiile.

Stern s-a adresat publicului prezent, răspunzând așa-numitului paradox Fermi, care se întreabă: „Dacă extratereştrii există, de ce nu i-am văzut încă?” Stern a răspuns: „Au fost oferite multe explicații posibile pentru acest paradox. Noi sugerăm altul, și anume acela că marea majoritate a vieţii şi a civilizaţiilor se află în oceanele de apă”. El a adăugat: „Lumea apelor opreşte în mod natural comunicarea cu spaţiul exterior, prin intermediul stratului gros de gheață sau de piatră, de aceea nu se dezvăluie cu ușurință”.

Acești extratereştri pot să nu fie foarte avansați, ei arătând și acționând mai mult ca peștii decât ca oamenii. Dr. Fergus Simpson, de la Institutul de Științe Cosmice, a explicat că creaturile ar fi probabil primitive. El a mai spus că extratereştrii s-ar afla în imposibilitatea de a dezvolta unelte sau de a descoperi focul datorită trăirii lor în ape. Teoriile conspiraţioniste însă gândesc altfel, susținând că extratereştrii se ascund sub gheața de aici pe Pământ.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock