Un OZN gigantic şi înfricoşător a apărut din nori în Africa de Sud! El a devenit viral pe Facebook!


OZN Africa de SudO imagine a unui OZN gigantic şi ciudat a devenit viral pe Facebook. Postarea sună astfel: „Şoseaua N1 din Midrand, astăzi. Vedeţi voi ce văd eu?” Şi prezintă fotografia unui OZN gigant ce apare din nori, în Africa de Sud.

Facebook-ul utilizatorului Dineo Motake a postat o imagine a ceea ce pare a fi o navă spaţială, luni seara, pe 26 octombrie 2015, scrie site-ul connect.citizen.co.za. La momentul apariţiei articolului, postarea de pe Facebook era distribuită de peste 290 de ori, dar probabil că ea este în momentul de faţă mult mai răspândită pe reţeaua socială.

Fotografia a fost făcută din maşina aflată în mişcare pe şosea cu telefonul mobil (cel mai probabil). Păcat că ea nu surprinde întreaga sferă, dar conturul OZN-ului gigant este aproape foarte clar. Mie îmi pare a fi ca şi cum ar ieşi dintr-o altă dimensiune sau s-ar dezvălui deodată în această dimensiune/lume. A dat oare greș tehnologia de „învăluire” şi atunci a apărut OZN-ul? Mie mi se pare extrem de înfricoşător!

Un specialist în grafică a fost contactat şi acesta a spus că totul e doar un „Photoshop” bine realizat. Chiar aşa? Chiar să fie un Photoshop? Mie nu mi se pare, dar cine sunt eu să contrazic specialiştii…

OZN Africa de Sud 1

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock