Personajul bizar ce apare într-o fotografie din ianuarie 1989, alături de cuplul Ceauşescu şi de alţi demnitari comunişti


Uitându-mă prin arhiva agenţiei naţionale de presă, Agerpres, am dat peste o fotografie realizată în ianuarie 1989, ultima de sărbătorile de iarnă în care mai apare cuplul comunist Nicolae Ceauşescu – Elena Ceauşescu. Nu este scrisă ziua din luna ianuarie în care a fost realizată fotografia, dar bănuiesc că e vorba de 7 ianuarie, ziua de naştere a tovarăşei, care era felicitată de nişte copii.

Lângă cuplul Ceauşescu, se află mai mulţi demnitari comunişti, marea majoritate de vârsta a III-a. Însă, în fotografia această se observă ceva bizar, ceva ce nu pare a fi la locul lui. Un personaj (penultimul din dreapta) necunoscut, ce pare a fi din „altă lume”. Adică nu se prea potriveşte „cadrului” general. Ar putea fi cineva de la Securitate, din garda de corp prezidenţială sau un alt personaj.

Ciudat e faptul că seamănă cu celebrul Elton John, cu ochelarii săi fumurii. Are cineva idee cine ar putea fi personajul excentric?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO