Fotografie înspăimântătoare la un concert rave: anomalie foto sau entităţi astrale negative dezvăluite?

  •  
  •  
  •  
  •  

O fotografie întâmplătoare făcută de un participant la un concert de rave cu mai mulți ani în urmă arată ceva neobișnuit. Imaginea ciudată a fost postată recent pe un forum de conspiraţii de către unul dintre membrii, pe nume Gakk1023, care a fost dornic să afle mai multe despre imaginea care a păstrat-o de mulți ani.

„Am această imagine de câțiva ani și nu am căutat niciodată răspunsuri de la alții”, a scris el. „Am căutat pe Google un milion de lucruri, dar nu am găsit vreo explicaţie. Sunt sigur că are o explicație foarte logică, pur și simplu nu am suficientă experiență cu trucurile camerei sau cu bizareriile lumii”.

El a continuat: „În vremea aceea, am participat la un concert rave super cool (și eram ameţit, dacă asta contează). Erau niște DJ grozavi, muzică live și oamenii înregistrau și făceau poze pe telefoanele lor. Cineva pe care nu-l cunosc a venit la mine și m-a întrebat dacă știam ce este vorba. N-am ştiut ce să spun, dar am cerut fotografia. Am ţinut-o ani ani de zile, pentru că arată cool.”

Imaginea în sine arată ceea ce arată ca un „șarpe” albastru înfășurat în jurul corpului său, în plus existând o „creatură” cu mai multe picioare, așezată în vârful capului său. Deși este foarte posibil ca toată chestia să fie pur și simplu o anomalie fotografică, este cu siguranță neobișnuită.

Însă, ce condiții ar putea da naștere unui astfel de efect optic specific rămân încă neclare. Unii spun că ar putea fi o descărcare statică, amplificată de un software automat de editare a imaginilor, pe când alţii vin cu o explicaţie mai ezoterică: e vorba de „entități astrale” negative sau „arhoni”, rave-ul oferind condiții ideale pentru a chema aceste ființe să se hrănească cu participanții săi. De vină pentru apariţia lor în fotografie ar putea fi laserele care au interacționat cu anumite condiții de mediu.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner