Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibila sculptură a unui cal pe Marte: iluzie optică sau dovada existenţei marţienilor?

94

blankNu-i așa că multora le plac caii? Dar, aceste minunate animale trăiesc nu doar pe Pământ, ci şi pe Marte! Sau, mă rog, au locuit, odată. Nu mă credeţi? Atunci, poate să-mi spună cineva ce e cu această statuie de cal (din stânga imaginii) care se găseşte în craterul Concepcion de pe planeta Marte? Acestui cal i se pot vedea foarte clar picioarele, trupul, gâtul, capul şi coama. La rândul său, capul pare că prezintă o serie de detalii incredibile, ca ochi, ureche, nas şi bot. Oricum, din imagine e greu de spus dacă acest cal a fost fabricat sau sculptat în piatră.

Culoarea acestui cal este una deschisă, dacă e să ne luăm după partea de sus, dar şi una mai degrabă închisă, în partea de jos a corpului şi în spate (e posibil ca acest lucru să se datoreze şi poziţiei Soarelui, precum şi a umbrelor). Interesant e faptul că picioarele au o anumită formă pătrăţoasă.

Da, într-un singur cuvânt, e o formă extrem de ciudată! Poza a fost surprinsă de către robotul NASA, Opportunity, care survolează suprafaţa planetei Marte şi a oferit până în prezent o mulţime de fotografii interesante. Acest robot se află activ încă din anul 2004. Iată şi linkul oficial NASA, unde puteţi vedea întreg cadrul pozei: http://marsrover.nasa.gov/gallery/all/1/p/2171/1P321004084EFFABLNP2385L2M1.JPG

Desigur, e posibil să fie şi o iluzie optică, iar această variantă n-ar trebui să fie exclusă. Dar, dacă e sculptura unui cal, acest lucru ar constitui dovada unei existenţe artificiale pe Marte în trecut?

Orgoni Crystal