Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Zborul magicianului David Copperfield…Cum de reuşeşte? Haideţi să-i descoperim secretul

294

blankÎntotdeauna m-au fascinat iluziile lui David Copperfield, cel mai mare magician modern din lume. Nu de puține ori, mă gândeam că, în felul în care Copperfield își execută numerele de magie, la fel și o entitate superioară nouă ar putea să ne facă să credem că această lume e reală, când de fapt ea e una iluzorie.

Puţini ştiu că, atunci când Copperfield avea 10 ani, el a început să practice magia ca “Davino, băiatul magician” în cartierul în care el locuia; la vârsta de 12 ani, David a devenit cea mai tânără persoană ce a fost vreodată admisă în Societatea Americană a Magicienilor. Timid şi singuratic, tânărul Copperfield a văzut în magie ca o modalitate de a se adapta, iar, mai târziu, pentru a atrage fetele. La 16 ani, David Copperfield preda un curs de magie la Universitatea din New York.

Numele său adevărat este David Seth Kotkin, dar magicianul american şi-a luat numele de scenă de “David Copperfield” după personajul omonim din romanul “Istoria personală, aventurile, experienţa şi observaţia lui David Copperfield cel Tânăr din Blunderstone Rookery”, publicat de Charles Dickens în 1850.

În videoclipul de mai jos (începutul său l-am tradus eu) puteţi vedea unul din numerele excepţionale de magie ale lui Copperfield: zborul liber pe o scenă. Excepţional! Aţi putea explica “şmecheria”? Eu cred că se joacă cu nişte magneţi…Voi aveţi vreo idee?

Orgoni Crystal