Cazuri uluitoare de coincidenţe, care arată că trăim într-un Matrix! Vieţile incredibile a doi gemeni şi asemănările uluitoare a două celebrităţi…


coincidenta-20Una dintre lecțiile cele mai valoroase pe care o persoană o poate învăța este aceea că într-o mare parte din viaţă se întâmplă multe coincidențe, ca și cum totul ar fi legat într-un anumit fel sau formă.

Nimeni nu vă poate garanta că lucrurile vor merge aproape exact așa cum au fost planificate, dar asta nu înseamnă că întotdeauna s-ar întâmpla lucruri rele. Unele dintre cele mai bune lucruri în viață vin sub formă de coincidențe.

În continuare, în acest articol vă voi prezenta două coincidenţe absolut uluitoare, care te face să te gândeşti cu adevărat dacă nu cumva trăim într-un program de calculator (Matrix).

Primul caz: cei doi gemeni

doi-gemeni

Acești doi bărbați sunt gemeni identici, separați la naștere. Ambii au același nume – James – chiar dacă au fost adoptaţi de două familii diferite. Care e partea amuzantă în povestea lor? Când s-au găsit unul pe altul (la 39 de ani), au fost surprinși să afle că ambii s-au căsătorit de două ori, cu două femei diferite care purtau acelaşi nume (Linda şi Betty!).

Cazul al doilea: doi oameni celebri

doi-oameni-celebri

Acest caz pare a fi un fel de reîncarnare. În 1988, moare o persoană celebră, Enzo Ferrari, fondatorul Ferrari. Acesta, la tinereţe, semăna extraordinar de bine (la chip) cu un fotbalist celebru, Mesut Ozul, care s-a născut în 1988. Parcă ar fi fost suflete gemene! Coincidenţa e prea mare, dar totuşi ea există…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO