Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Monstruoasa barbă a unui francez… avea “doar” 3,3 metri lungime!

298

blankNăscut pe 26 februarie 1826 în Vandenesse (Nieve), Louis Coulon a devenit celebru în lume pentru barba sa. Se pare că el se bărbierise deja la vârsta de 12 ani, dar nu putea să ţină pasul cu creşterea acesteia. De fapt, barba lui creștea atât de repede încât până la vârsta de 14 ani, Coulon avea deja o barbă de 50 centimetri. De atunci, Louis a hotărât să o lase să crească până a atins o lungime monstruoasă.

Chiar dacă Louis Coulon a obținut un statut de faimos în lume pentru barba sa, el a rămas umil, refuzând chiar și o ofertă de 10.000 de franci pentru a călători în lume. El a fost prezentat pe mai multe cărți poștale, în special pe cea din mai 1904, în care se menționa că barba lui era de 3,3 metri lungime.

În mod surprinzător, această barbă nu a fost considerată drept record mondial: titlul îi aparține lui Sarwan Singh din Canada, cel care avea o barbă de 2,37 metri lungime şi pentru care au existat judecători de la Guinness World Records. Să sperăm însă că barba lui Coulon va fi omologată ca şi record într-o bună zi!

Iată şi câteva fotografii cu aceastî barbă extraordinară…

blank

blank

 

Orgoni Crystal