Site de secrete, stiinta si metafizica

Nu-i rău să fii eunuc…Un indian s-a castrat singur pentru a face bani din cerşit

2 30

eunucUn bărbat din India, lovit de sărăcie, şi-a tăiat singur organele sale genitale într-o încercare de a se alătura comunităţii eunucilor din India, care adesea îşi fac din cerşit un mod de viaţă.

Poliţia locală afirmă că bărbatul de 22 de ani era prieten cu câţiva eunuci şi obişnuia să meargă la cerşit cu ei, cu ocazia unor evenimente speciale, ca naşteri, căsătorii, festivaluri. Deşi neinvitaţi, eunucii adesea participă la asemenea ocazii, întrucât mulţi indieni consideră că nu le merge bine să-i alunge fără să le dea niciun ban.

Bărbatul, pe nume Chautmal Raigar, s-a dus la cerşit la festivalul hindus din Diwali, înainte ca să se castreze singur acasă la el. “Atunci când s-a întors acasă, şi-a tăiat organele genitale”, a afirmat Chaggan Singh, şeful poliţiei locale. “Probabil că el a fost motivat de banii pe care eunucii le câştigă, întrucât provine dintr-o familie foarte săracă”, a mai declarat poliţistul.

Eunucii sunt marginalizaţi în India, nu-şi pot găsi de lucru, şi trăiesc din cerşit şi proxenetism.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie