Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un bărbat de 70 de ani avea în maşina sa bogăţii în valoare de aproape 54 de miliarde de dolari, adică o treime din PIB-ul României!

91

blankCitez o ştire ciudată de pe China Daily.com:

Poliţia italiană a confiscat obligaţiuni guvernamentale SUA în valoare de 1,5 miliarde de dolari, şi certificate de depozit pentru circa o mie de tone de aur, au scris ziarele locale. Operaţiunea “Milioane de dolari” a fost declanşată de suspiciunea că aceste active confiscate au o origine dubioasă, putând fi falsificate.

În timpul operaţiunii avute loc în capitala italiană şi în împrejurimile ei, un bărbat de 70 de ani a fost arestat pentru că a introdus în Italia aceste obligaţiuni şi certificate. Bărbatul, fiind condamnat deja în trecut pentru speculă, contrabandă cu droguri şi spălare de bani, a fost prins cu o geantă în maşină, ce conţinea aceste obligaţiuni şi certificate.

Activele confiscate erau probabil destinate garanţiilor de împrumut sau tranzacţiilor internaţionale financiare netransparente.

P.S. Am făcut un mic calcul şi ţinând cont de preţul actual al aurului (circa 52.000 de dolari pe kilogram), dacă înmulţumim acest preţ cu 1.000.000 rezultă 52 de miliarde de dolari în certificate de depozit de aur! Ca să vedeţi ce sumă imensă este, doar să amintim că PIB-ul României pe 2010 este de 160 de miliarde de dolari, ceea ce înseamnă că bărbatul acela deţinea în maşină o treime din avuţia naţională a României produsă într-un an de zile! Vă daţi seama ce bani negri uriaşi se fac în lume? Şi toţi ne plângem de criza economică mondială…

Orgoni Crystal