Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibilele puteri ale unui yogin: s-a lăsat călcat de un compresor rutier de astfalt şi a rămas teafăr şi nevătămat…

  •  
  •  
  •  
  •  

Într-un articol de la sfârşitul lui 2016 – Ufologul român Dan Mirahorian crede că în munţii din România există 3 baze extraterestre – vorbeam despre ufologul român Dan Mirahorian care spunea în cartea intitulată “Comentariu la misterul Ummo” că în România ar exista 3 baze extraterestre.

În aceeaşi carte am mai întâlnit o afirmaţie care mi-a trezit interesul:

„Se cunosc demonstraţii publice ale maeştrilor taoişti, ale maeştrilor yoga şi ale celor care utilizează transa autohipnotică în care a fost evidenţiată invulnerabilitatea la diferite nivele – mecanic, termic, chimic, biologic, radioactiv – ceea ce demonstrează accesul nemijlocit la acest plan de control al realităţii fizice.

Este celebru cazul lui Nikita Hruşciov, care a renunţat la convingerile sale materialiste şi ateiste după ce a asistat la o demonstraţie a lui Swami Dev Murti, care s-a lăsat călcat de un compresor rutier de compactare a asfaltului, în faţa unei asistente restrânse, rămânând teafăr şi nevătămat”.

Am fost curios de această afirmaţie şi am căutat pe Internet informaţii despre acest Swami Dev Murti. Şi astfel am găsit un articol din 2009  de pe site-ul bulgăresc novinite.com, în care se vorbeşte despre marele yogin care avea de gând să viziteze Bulgaria la venerabila vârstă de… 108 ani! Ceea ce înseamnă că acesta s-a născut în anul 1901.

Alte informaţii ce mai pot fi întâlnite pe site-ul bulgăresc sunt următoarele:

* Maharishi Swami Dev Murti a început să practice yoga la vârsta de trei ani.

* Matiji Maharaj, profesorul Maharishi Swami Dev Murti (care a trăit la aproximativ 140 de ani) l-a trimis din India în 1958 pentru a răspândi știința yoga în întreaga lume.

* De asemenea, Murti a tras un camion de 20 tone cu dinții, a oprit 4 mașini în a înainta cu ajutorul unei singure mâini, a intrat sub un tren care a trecut peste pieptul lui… și a vindecat oameni de diferite boli.

Incredibile puteri are acest yogin…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu