Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Luna este un corp artificial imens, ce a fost adus lângă noi pentru a fi observaţi de „gardieni”! Noi, oamenii, suntem prizonieri în această imensă închisoare denumită „Pământ”!


pamant inchisoare LunaIsaac Asimov a sugerat cu mult timp în urmă că Luna nu este un corp ceresc natural. Toate studiile independente au validat calculele lui Asimov și s-a dovedit dincolo de orice îndoială că trăsăturile gravitaționale ale Lunii nu sunt doar anormale. Acestea sunt cifrele exacte necesare pentru ca Luna să nu scape de gravitația Pământului și să fie atrasă spre Soare, așa cum ar trebui să fie, în conformitate cu legea gravitației universale.

Luând în considerare sutele de fenomene nenaturale care au loc pe suprafața Lunii, pe care NASA nu a dorit să le dezvăluie publicului larg, dar cu toate acestea, ele au fost observate timp de secole de către observatori independenți, se poate presupune că Luna este o navă spaţială construită și nu un corp ceresc normal. Iată doar câteva aspecte:

1) Luna este mai veche decât Pământul. Datarea cu carbon arată că Pământul are o vechime de 4,6 miliarde de ani, pe când Luna de 5,3 miliarde de ani.

2) Praful din jurul Lunii, care se presupune că provine de la ruperea rocilor de pe suprafața Lunii, are o compoziție chimică care nu se potrivește cu compoziția rocilor de pe Lună. Acest praf în sine este cu 1 miliard de ani mai vechi decât Luna.

3) În timp ce Luna nu are niciun câmp magnetic, rocile lunare sunt magnetizate.

4) Există dovezi că craterele lunare au fost create prin proceduri interne, dar Luna nu a fost niciodată suficient de fierbinte pentru a crea vulcani.

5) Metalele de la suprafață sunt mai grele decât metalele din interior. (De obicei metalele ușoare sunt găsite la suprafață, pe când cele mai grele, mai aproape de miez).

6) Metalele de la suprafață sunt compuse din 80% titan. Foarte puţin titan se găseşte pe Pământ. În plus, dacă Pământul şi Luna s-au format din aceeaşi sursă, cum se face că pe Terra se găseşte atât de mult fier, iar pe Lună nu?

7) Există activitate seismică pe Lună, fără observări de mișcări de plăci tectonice corespunzătoare.

8 ) Luna e goală pe dinăuntru! Experimentele navei spaţiale NASA Lunar Orbiter au indicat clar faptul că Luna ar putea fi goală pe dinăuntru. Dar, aşa cum spunea Asimov, „nu există nicio posibilitate ca un obiect ceresc natural să fie gol pe dinăuntru”.

9) Orbita Lunii este foarte ciudată. Tot acelaşi Asimov spune că orbita Lunii în jurul Pământului este una aproape circulară şi că şansele ca Terra să fi capturat în mod întâmplător un obiect ceresc atât de mare sunt egale cu zero. Orbita Lunii este una staţionară faţă de Pământ, cu doar o singură parte orientată către noi (singurul satelit natural care se comportă aşa). „Ceva” sau „cineva” trebuie să fi pus Luna la o asemenea distanţă.

Aşadar, cine a „parcat” Luna într-o orbită aproape circulară în jurul Pământului? Întâmplător nu se poate. Aşadar, Luna a fost pusă acolo intenţionat. De către cine şi cu ce scop?

O teorie ne spune că Luna a fost pusă ca un scut împotriva meteoriţilor care s-ar îndrepta spre Pământ. O altă teorie şi mai interesantă ar fi aceea că întreaga noastră planetă ar fi un fel de închisoare, iar Luna a fost folosită (sau încă folosită şi în prezent) ca un post de observare a speciei umane. Acest lucru vine în concordanţă cu o teorie şocantă din 2013 a dr. Ellis Silver (Concluziile şocante ale unui om de ştiinţă: noi, oamenii, suntem extratereştri! Am fost aduşi aici, pe Pământ, acum 60.000-200.000 de ani!), care ne spune că oamenii au fost aduşi pe Pământ acum 60.000-200.000 de ani! Deci, suntem cu toţii în această închisoare denumită Pământ!

“Se presupune că omul este cea mai dezvoltată specie de pe planetă, şi totuşi, în mod surprinzător, el nu este pregătit total pentru mediul Pământului: expunerea prelungită la Soare nu ne este prielnică, nu suntem mari amatori de mâncare naturală crudă, avem o incidenţă foarte mare de boli cronice şi multe altele. Plus că, mulţi oameni au sentimentul acesta că nu aparţinem acestei lumi. Toate aceste lucruri sugerează faptul că omenirea a evoluat pe o altă planetă, iar noi am fi fost aduşi aici de o specie extrem de dezvoltată. Unul din motive ar fi acela că Pământul ar putea fi o planetă-închisoare, din moment ce suntem o specie violentă, şi ne vom afla aici până când vom învăţa să ne comportăm cum trebuie.”


Lasă un comentariu