Iisus Hristos ar fi apărut într-un nor de fum al unui incendiu puternic din California! Dumnezeu ne vorbeşte!?

  •  
  •  
  •  
  •  

Iisus in fumŞtirea nu este nouă… a apărut în Huffington Post la sfârşitul lui octombrie 2014, dar cred că merită să fie prezentată şi pe site-ul meu pentru ciudăţenia ei. În principiu, este vorba de apariţia chipului lui Iisus într-un incendiu din California. Citez din ştire:

O imagine misterioasă a fost văzută într-un nor de fum, în timpul unei operaţiuni de salvare dintr-un incendiu care a avut loc în Fresno, California. Incendiul s-a petrecut într-un duplex și a fost filmat de către o femeie care a văzut un salvator ce intra într-o clădire aflată în flăcări. Ea a țipat: „Se află un om înăuntru!” Dintr-o dată, un nor de fum păru se transforme într-un chip, odată ce un om ieşi din clădire, salvând un alt bărbat.

Martorul ocular Wyatt Forker considerăfaţa de pe norul de fum este cea a lui Iisus Hristos: „Îl puteţi vedea pe Iisus în fum”. Dar, monseniorul Raymond Dreiling, de la Episcopia Catolică din Fresno nu este atât de sigur. El spuneimaginea poate fi o coincidență, dar poate fi, de asemenea, şi un semn. Dumnezeu ne vorbește? Într-un anumit mod, nu. Dar, pentru oamenii credincioşi putem spune că acesta este un prim indiciu pentru noi” a spus Dreiling.

Cu toate acestea, poate exista un motiv mai puțin spiritual, dar mai științific pentru Iisus din fum. În 2011, cercetătorii de la Universitatea Northwestern au ajuns la concluzia că motivul pentru care oamenii ar putea vedea pe Iisus în fum, pizza sau brânză se datorează faptului că creierul uman este setat pentru a căuta imagini familiare chiar şi în formele cele mai abstracte.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page