Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O umbră a unui castel medieval apare pe gheaţa Antarcticii… O hologramă misterioasă din trecutul Antarcticii sau probleme tehnice Google Earth?


Până pe 10 dec 2014, ora 6:00, nu este nimic de văzut pe stratul de gheață dintre Insula Hutchinson și Insula Cronenwell din Antarctica, apoi, o oră mai târziu, pe 10 dec 2014, ora 7:00, umbra unui enorm castel medieval devine vizibilă în același loc. Iată şi coordonatele de pe Google Earth: 76 ° 52’13.87 „S 149 ° 59’14.52” W.

Să vedem care este explicaţia. Ori ceva nu este în neregulă cu procesarea imaginilor de către Google Earth (o explicaţie mai logică şi ştiinţifică), ori apariția umbrei este, de fapt, o proiecție holografică misterioasă și neexplicată din trecutul Antarcticii, cu aproximativ 34 de milioane de ani înainte ca Antarctica să fie acoperită cu gheață.

Despre aceste umbre (holograme) ciudate am mai vorbit, de exemplu, într-un articol din mai 2020 – Pe Google Maps, deasupra României, apare un avion-hologramă? Eroare Google Maps sau iar se manifestă Matrix-ul? – în care arătam cum în zona lacului Sf. Ana apare o umbră hologramă a unui avion pe aplicaţia Google Maps (aplicaţie-soră a lui Google Earth). Ce se întâmplă?