Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Încă o misterioasă piramidă de gheaţă, descoperită în Antarctica, ar putea rescrie istoria omenirii


Deși nu toată lumea este dispusă să recunoască acest lucru, planeta noastră este plină de relicve și monumente care dovedesc că Pământul a fost populat de civilizații extrem de avansate. De exemplu, Antarctica, unde a fost descoperită o a treia piramidă acoperită cu gheaţă!

De când a fost lansat Google Earth, acest serviciu de Internet a constituit un mare avantaj nu numai pentru conspiraţionişti, ci și pentru oricine caută să descopere indicii despre ceea ce se ascunde în această lume. Iar sateliţii fac o treabă foarte bună.

Astfel, recent a fost descoperită ultima piramidă de gheaţă din Antarctica, dintr-o serie de 3 piramide, cu ajutorul lui Google Earth. Două dintre piramidele antarctice pot fi găsite la aproximativ 15 km în interiorul continentului îngheţat, în timp ce cea de-a treia piramidă se află în apropierea liniei de coastă.

Implicațiile acestei descoperiri sunt complexe și, dacă sunt acceptate, ar putea transforma lumea științifică. Şi asta pentru că nicio carte de istorie oficială nu a menționat niciodată de vreo civilizație antarctică care să aibă abilitățile și tehnologiile necesare pentru a ridica piramide enorme.

E destul de probabil că o civilizație de înaltă tehnologie a existat pe Pământ cu mult timp înaintea civilizaţiei noastre. Antarctica este acum un continent pustiu şi îngheţat, dar nu a fost întotdeauna așa. Antarctica a ajuns în poziția sa actuală datorită tectonicii plăcilor, care se apropie de Polul Sud geografic an de an.

Cu milioane de ani în urmă, climatul Antarcticii era mult mai cald, deoarece poziția sa era mai aproape de Ecuator. Acest fapt este confirmat de mai multe descoperiri acceptate, nu de unele speculații conspiraţioniste. Acum câțiva ani, organizaţia ştiinţifică British Antarctic Survey (BAS) a descoperit dovezi că climatul antarctic a fost mult diferit în trecutul îndepărtat. „Duceţi-vă în urmă cu 100 de milioane de ani şi veţi descoperi că Antarctica a fost acoperită de păduri tropicale luxuriante, asemănătoare cu cele existente în Noua Zeelandă astăzi”, a declarat atunci Dr. Vanessa Bowman de la BAS.

O altă expediție, condusă de NASA și implicând alte 11 organizații științifice, a descoperit forme de viață microbiene aflate în adâncurile lacului Vida din Antarctica, prinse sub un strat de gheață de circa 20 de metri grosime. Coloniile microbiene au prosperat în izolare de milioane de ani, iar oamenii de știință cred că ele sunt descendente ale microorganismelor care au trăit într-un climat mult mai cald. Cine știe ce alte enigme stau îngropate în gheață, așteptând să fie dezvăluite…

Revenind la piramide… chiar și cu tehnologia actuală, construirea unor structuri masive ca piramidele din Antarctica ar fi aproape imposibil de realizat. Există pur și simplu prea multe probleme legate de forța de muncă și de logistica necesară pentru un astfel de proiect. Atunci, cum au fost ele construite în Antarctica? De către cine şi cu ce scop?


Lasă un comentariu