O aeronavă militară ultrasecretă a fost lansată dintr-o bază din Antarctica?


Cu siguranţă că Antarctica este un continent îngheţat plin de mistere. Iar acolo se pare că este un fel de „tărâm al OZN-urilor”, pentru că foarte multe asemenea obiecte neidentificate au fost observate.

Site-ul The Express.co.uk scria în luna septembrie 2015 cum un utilizator din Rusia, pe nume Valentin Degterev, a descoperit pe Google Earth un OPN (Obiect Pământean Necunoscut) – diferit faţă de OZN (Obiect Zburător Necunoscut) – acesta fiind ascuns în gheţurile din Antarctica. Obiectul avea forma unui peşte, cu lungimea de aproximativ 70 de metri şi a fost fotografiat de Google Earth din sateliţi. Vedeţi imaginea de mai jos şi convingeţi-vă:

Obiect Pamantean Neidentificat in Antarctica
Obiect Pamantean Neidentificat in Antarctica

În 2013, Alien Disclosure Group (ADG), grupul de pe Internet care se ocupă cu dezvăluirea existenţei extratereştrilor şi a OZN-urilor, au descoperit cu ajutorul lui Google Earth „două posibile intrări către o bază extraterestră sau cel puţin o intrare către ceva necunoscut… De asemenea vedem şi un obiect uriaş, sub formă de farfurie, care este îngropat în gheaţă. Dacă ar exista baze extraterestre în Antarctica, ele ar intra pe acolo”.  Vedeţi imaginea de mai jos:

blank

Acum, ce credeţi că s-a mai descoperit recent în Antarctica, cu ajutorul aceluiaşi program, Google Earth? Un obiect neidentificat, sub formă de V, care a lăsat o urmă de fum în spate, de circa 10 metri lungime. O fi o navă extraterestră sau o navă pământeană militară ultrasecretă? Unii ar specula că acel „V” ar putea fi umbra unei stânci din Antarctica.

Coordonatele Google Earth unde poate fi găsit obiectul misterios sunt acestea: 72°1’32.19″S 169°34’59.68″E .

blank

blank

blank