Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Încă o “teorie a conspiraţiei” devine realitate: în Michigan (SUA) se votează o lege pentru “microciparea voluntară” a angajaţilor

1287

blankPe 26 iunie 2020, o ştire publicată de cotidianul “Jerusalem Post” a rămas neobservată în mass-media mondială. Faptul că în statul american Michigan a ajuns în Senat un proiect de lege prin care se permite microciparea voluntară a angajaţilor. Legea a fost deja adoptată de Camera Reprezentanţilor din Michigan (forul legislativ inferior) şi trebuie adoptată şi de Senat pentru a avea putere de lege.

Bronna Kahle, politician republican din Camera Reprezentanţilor, a susținut proiectul care a fost votat cu succes. Deși microcipurile nu sunt utilizate pe scară largă, ea este de părere că acestea vor deveni standard în anii care urmează.

Legea a fost necesară pentru a proteja intimitatea angajaţilor care se microcipează. Microcipurile respective au mărimea unui bob de orez şi sunt inserate între degetul mare și degetul arătător. Ele sunt folosite ca documente de identitate individuale, atunci când sunt citite de un aparat RFID. Microcipurile pot fi utilizate ca modalitate de acces în cadrul companiilor, ca şi carduri de pontaj, ca posibilităţi a angajaţilor de accesare a laptopului sau ale altor dispozitive ale companiei, dar şi ca mijloc de a monitoriza productivitatea angajaților.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): jpost.com

P.S. Prevăd că microciparea oamenilor se va întâmpla până la urmă, în paşi mici, dar sigur. Întâi va fi una voluntară, însă, cu timpul, se poate transforma în obligatorie. E posibil să aibă dreptate politicianul Bronna Kahla care spune că “microcipurile vor deveni standard în anii care urmează”.

Orgoni Crystal