EXCLUSIV! Discursuri secrete halucinante ale lui Hitler în 1931! În urma acestora, el a primit aproape jumătate de miliard de dolari de la bancherii Illuminati, Wartburg şi Rockefeller. Vă e clar acum cine a declanşat războiul mondial?


Dintr-o carte foarte rară, „Susţinătorii secreţi ai lui Hitler”, apărută în anul 1933 în Olanda, aflăm lucruri puţin ştiute de istoria oficială în legătură cu dictatorul nazist. Cartea (care a fost interzisă şi distrusă chiar) se bazează pe memoriile bancherului american Paul M. Warburg (1868-1932), cel care s-a întâlnit de mai multe ori cu Hitler.

În anul 1931, deci cu 2 ani înainte de venirea la putere a lui Hitler, acesta se întâlneşte cu potenţialii finanţatori în SUA, unde ţine mai multe discursuri; Hitler avea nevoie de mulţi bani pentru a ajunge la putere în Germania. Iată câteva idei principale, pe care le-am tradus din această carte, toate fiind vorbele lui Hitler, notate meticulos de Paul Warburg:

* M-aţi întrebat care va fi politica externă a Germaniei. Țările străine vor fi împărțite în două tabere: dușmanii noștri și concurenții noștri. Duşmanii noștri sunt în primul rând Franța, Polonia și Rusia, iar concurenții noștri sunt Anglia, America, Spania, Scandinavia și Olanda. (…) Dacă Franța dorește război, atunci război va fi (…) În doi ani voi construi o armată germană suficient de puternică pentru a înconjura Franța, va avea industria chimică adaptată pentru scopuri de război.

* Un an după ce guvernul meu va ajunge la putere, în Germania nu va mai exista șomaj. Evreii vor fi excluși, precum și comuniștii și social-democrații.

* Mussolini și Stalin, primul mai mult decât al doilea, sunt singurii lideri pentru care am respect. Ceilalţi sunt nişte lichele. Dar Stalin este un evreu – e o rușine.

* Nu am nevoie de nimic de la oameni mai bogați, care se tem de bogăţia lor atunci când vremurile devin grele; am nevoie de muncitorii obişnuiţi, de proletariat; ei, la urma urmei, nu au nimic de pierdut. De asemenea, nu am nevoie nici de o mare parte dintre intelectuali. Ei întotdeauna susțin știința și învățăturile istorice. Ce au realizat cu toată cunoașterea lor? Nimic. Acum este rândul nostru, acum trebuie să lăsăm pumnul și sabia să vorbească.

* Cea mai dificilă problemă este acum relația noastră cu bisericile. Biserica Luterană germană îmi face probleme, celelalte biserici protestante se vor adapta în curând. Dar catolicii… Trebuie să știți că sunt catolic. (…) Episcopii sunt împotriva noastră în unele regiuni. O bătaie bună ar schimba acest lucru, dar asta nu este o tactică bună acum; trebuie să aşteptăm.

* Alegerile, dându-ne o majoritate eficientă, ne vor oferi aceleași rezultate ca şi revoluția în trei sau patru luni. Aș vrea să avem parte de amândouă; totul depinde doar de banii primiţi. Revoluția costă cinci sute de milioane de mărci, venirea legală la putere costă 200 milioane de mărci.

* Voi, cei din America, trebuie să fiţi interesați ca partidul nostru să vină la putere în Germania, altfel nu ați fi aici, şi nu mi-aţi fi dat zece milioane de dolari în 1929. Nu poţi ajunge nicăieri fără mijloace financiare. Comuniștii primesc bani de la Moscova; social-democrații sunt susținuţi de bancherii evrei și de alte bănci mari, naționaliștii germani primesc sume uriașe de la industriaşi, Partidul de Centru obține tot ce are nevoie de la Biserica Catolică, care are la dispoziție miliarde, mai ales în Germania de Sud.

Acum, haideţi să vă spun câteva lucruri:

* În urma acestor întâlniri din 1931, Hitler primeşte 15 milioane de dolari de la bancheri americani, pentru a-şi finanţa venirea sa la putere. În 1929, mai primise 10 milioane de dolari, iar în 1933, mai obţine încă 7 milioane de dolari. Dar, să calculăm, ţinând cont de devalorizarea valutei americane, cât ar face această sumă de bani la nivelul anului 2018:
– 10.000.000 USD = 144.000.000 USD;
– 15.000.000 USD = 230.000.000 USD;
– 7.000.000 USD = 107.000.000 USD.
TOTAL = 481.000.000 USD, adică aproape jumătate de miliard de dolari!

* De la cine a venit această finanţare? Paul M. Warburg îl numeşte pe Rockefeller, probabil John D. Rockefeller Jr., celebrul bancher şi om de afaceri american. Interesant e faptul că Warburg, împreună cu Rockefeller şi, probabil, Rothschild, au fost cei 3 care s-au aflat la originea creării în 1913 a lui Federal Reserve, banca naţională a Americii care tipăreşte banii, dar care are acţionari secreţi privaţi. Mulţi conspiraţionişti spun că crearea lui Federal Reserve înseamnă începutul dominării Illuminati în lume…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock