Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Marea Resetare are loc acum în spatele uşilor închise: 2 miliardari ai lumii mor în 2 „accidente de elicopter” bizare la doar 3 săptămâni distanţă în martie 2021! Ce Forţă din umbră doreşte să preia controlul asupra planetei?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankTeoria conspiraţiei că în perioada aceasta se iau decizii grave în spatele uşilor închise, decizii ce au impact asupra vieţilor noastre, se pare că nu mai e deloc teorie a conspiraţiei. La începutul lunii martie, mai exact pe 7/8 martie 2021, venea pe fluxurile de presă următoarea ştire: miliardarul francez Olivier Dassault (unul dintre moştenitorii grupului aviatic Dassault, cu o avere de 7,5 miliarde de dolari) a murit într-un „banal” accident de elicopter, în Normandia, pe coasta Franţei (French billionaire politician Olivier Dassault dies in helicopter crash). Bănuiam de pe atunci că n-a fost doar un simplu accident (vedeţi articolul pe larg pe care l-am scris în urmă cu câteva săptămâni – Ce secrete se ascund în spatele morţii într-un accident de elicopter a miliardarului francez Olivier Dassault? Implicaţii globale nebănuite).

Astăzi, 29 martie 2021, aflu din cotidianul american „The New York Times” că a murit într-un accident de elicopter un alt miliardar cunoscut, Petr Kellner, un ceh cu o avere de 17,5 miliarde de dolari, care a cumpărat, printre altele, şi postul de televiziune Pro TV (Czech Billionaire Is Among 5 Killed in Heli-Skiing Crash Near Alaska Glacier).

Petr Kellner se afla într-un elicopter (marca Airbus AS350 B3) care transporta un grup de schiori care s-a prăbușit sâmbătă, 27 martie 2021, lângă ghețarul Knik din Alaska, ucigând cinci persoane.

Acum, ia spuneţi voi: cât de mare e coincidenţa ca într-un interval de doar 3 săptămâni să moară 2 miliardari cunoscuţi ai planetei, prin accidente de elicopter!? Ziceţi şi voi… Părerea mea personală (şi doar o opinie, fără a avea nicio probă) e că cei doi miliardari au fost scoşi de pe scenă de o puternică forţă din umbră care doreşte să ia controlul asupra planetei, iar cei doi nu au dorit „să se alinieze”. Sau poate a fost vorba de un alt motiv, încă necunoscut…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu