Marea Resetare are loc acum în spatele uşilor închise: 2 miliardari ai lumii mor în 2 „accidente de elicopter” bizare la doar 3 săptămâni distanţă în martie 2021! Ce Forţă din umbră doreşte să preia controlul asupra planetei?


Teoria conspiraţiei că în perioada aceasta se iau decizii grave în spatele uşilor închise, decizii ce au impact asupra vieţilor noastre, se pare că nu mai e deloc teorie a conspiraţiei. La începutul lunii martie, mai exact pe 7/8 martie 2021, venea pe fluxurile de presă următoarea ştire: miliardarul francez Olivier Dassault (unul dintre moştenitorii grupului aviatic Dassault, cu o avere de 7,5 miliarde de dolari) a murit într-un „banal” accident de elicopter, în Normandia, pe coasta Franţei (French billionaire politician Olivier Dassault dies in helicopter crash). Bănuiam de pe atunci că n-a fost doar un simplu accident (vedeţi articolul pe larg pe care l-am scris în urmă cu câteva săptămâni – Ce secrete se ascund în spatele morţii într-un accident de elicopter a miliardarului francez Olivier Dassault? Implicaţii globale nebănuite).

Astăzi, 29 martie 2021, aflu din cotidianul american „The New York Times” că a murit într-un accident de elicopter un alt miliardar cunoscut, Petr Kellner, un ceh cu o avere de 17,5 miliarde de dolari, care a cumpărat, printre altele, şi postul de televiziune Pro TV (Czech Billionaire Is Among 5 Killed in Heli-Skiing Crash Near Alaska Glacier).

Petr Kellner se afla într-un elicopter (marca Airbus AS350 B3) care transporta un grup de schiori care s-a prăbușit sâmbătă, 27 martie 2021, lângă ghețarul Knik din Alaska, ucigând cinci persoane.

Acum, ia spuneţi voi: cât de mare e coincidenţa ca într-un interval de doar 3 săptămâni să moară 2 miliardari cunoscuţi ai planetei, prin accidente de elicopter!? Ziceţi şi voi… Părerea mea personală (şi doar o opinie, fără a avea nicio probă) e că cei doi miliardari au fost scoşi de pe scenă de o puternică forţă din umbră care doreşte să ia controlul asupra planetei, iar cei doi nu au dorit „să se alinieze”. Sau poate a fost vorba de un alt motiv, încă necunoscut…


Lasă un comentariu