Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Ce secrete se ascund în spatele morţii într-un accident de elicopter a miliardarului francez Olivier Dassault? Implicaţii globale nebănuite


O ştire tragică a făcut ocolul globului pe 7/8 martie 2021: a murit miliardarul francez Olivier Dassault într-un accident de elicopter (French billionaire politician Olivier Dassault dies in helicopter crash). Acesta era unul dintre moştenitorii grupului aviatic Dassault – producătorul avioanelor Falcon, Mirage şi Rafale şi avea o avere de 7,5 miliarde de dolari. Şi mai mult decât atât, Olivier Dassault era şi un politician cunoscut în Franţa. Potrivit unor surse apropiate anchetei, pilotul elicopterului a murit şi el în accidentul care a avut loc în jurul orei locale 18.00, în Touques, lângă Deauville, pe coasta Normandiei.

Oficial a fost un accident de elicopter – dar chiar a fost accident? Să ne mai uităm la câteva elemente, care creează o încrengătură spectaculoasă şi astfel putem observa că altceva se întâmplă în spatele scenei.

– Conform site-ului meaww.com, soţia lui Olivier Dassault este Natacha Nikolajevic, cu care s-a căsătorit în anul 2009. Nikolajevic (născută în Franţa în 1967) este managerul companiei Ax & Cible Communication (Who is Olivier Dassault’s wife Natacha Nikolajevic? A look at French billionaire’s net worth after death at 69). După numele rusesc, Natascha pare a fi fiica unor emigranţi ruşi. Am găsit pe Internet teoria conform căreia Natascha Nikolajevic ar fi descendenţa familiei imperiale ruse a Romanovilor (cea îndepărtată de la putere din Rusia şi parţial ucisă de către bolşevici în 1917/1918), însă n-am văzut dovezi până acum. Oricum, după cum este obiceiul celor din Elita Globală, bărbaţii miliardari nu-şi aleg în mod întâmplător soţiile şi, de obicei, se căsătoresc cu persoane cu „sânge albastru”.

– Unul din prietenii / apropiaţii lui Olivier Dassault este Pascal Renouard de Vallière, pe numele său adevărat Victor Renouard, un consultant în relaţii internaţionale, care a consiliat-o pe fosta candidată la preşedinţia Franţei, Marine Le Pen (Pascal Renouard de Vallière, l’homme de réseaux qui conseille Marine Le Pen). Relaţia de apropiere dintre Olivier Dassaul şi Pascal Renouard de Vallière se poate vedea şi din fotografiile de pe site-ul purepeople.com, în care cei doi aduc un omagiu lui Michael Jackson, la domeniul Beauregard de lângă Paris (Pascal Renouard de Valliere et Olivier Dassault lors d’un hommage à Michael Jackson au Domaine de Beauregard près de Paris).

Că între cei doi (Olivier Dassaul şi Pascal Renouard de Vallière) există o relaţie de prietenie, rezultă şi din discursul din 2007 care se găseşte public în format .pdf pe site-ul relations-internationales.org. Discursul este cu ocazia primirii titlului de „Cavaler al Ordinului Naţional” al Franţei de către Pascal. Iar în discurs se spun următoarele (printre altele): „Îi mulţumesc sincer prietenului meu, Olivier Dassault, care m-a onorat stând alături de mine (…) Îi mulţumesc, de asemenea, prietenilor mei egipteni, şeicului Mohammed bin Zayed Al Nayan (…) şi domnului Mohamed Al Fayed”.

– Ciudat e că prietenul lui Olivier Dassault, Pascal Renouard de Vallière, se afla în relaţii de prietenie şi cu miliardarul egiptean Mohammed Al Fayed, care, conform Wikipedia.org (Mohamed Al-Fayed), a fost tatăl lui Dodi Al-Fayed; acesta din urmă a avut o legătură romantică cu prinţesa Diana a Marii Britanii, ambii murind într-un „accident de maşină” în Paris, 1997. Am pus „accident” între ghilimele, întrucât există mai multe suspiciuni care arată că acesta a fost altceva (vedeţi, de exemplu, ce spun 2 martori care cred că nu a fost vorba de niciun accident de maşină – Princess Diana’s death was no accident, say couple who witnessed her tragic passing).

– Foarte interesant e faptul că un membru de bază al aristocraţiei britanice este Ducele de Westminster, Hugh Grovesnor, care are şi el strămoşi ce provin din familia imperială a Romanovilor (The Romanoffs: Who are the modern descendants of the murdered Russian royal family?), la fel ca şi legăturile posibile cu Romanovii ale soţiei miliardarului Olivier Dassault (vedeţi mai sus). Hugh Grovesnor este, pe de altă parte, naşul prinţului George de Cambridge, nepotul prinţesei Diana.

– Pe de altă parte, prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, este stră-strănepotul ţarului Nicolae I al Rusiei, din familia Romanovilor (vedeţi acelaşi articol ca cel de mai sus: The Romanoffs: Who are the modern descendants of the murdered Russian royal family?

Nu întâmplător, în zilele acestea a mai apărut un scandal legat de familia regală britanică: prinţul Harry (fiul prinţesei Diana) şi soţia lui, Meghan, au acordat duminică seară jurnalistei americane de televiziune Oprah Winfrey primul lor interviu major după ce s-au retras din rândul membrilor activi ai familiei regale britanice în urmă cu un an. Familia regală britanică a fost acuzată, în cadrul acestui interviu, de „rasism”.

De la accidentul de elicopter al lui Olivier Dassault am ajuns la scandalurile / evenimentele din jurul Familiei Regale Britanice. Există vreo legătură între ele? Nu se poate spune nimic concret, dar există prea mari şi multe coincidenţe…


Lasă un comentariu