Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Există o „Federaţie a Planetelor Unite” ce include şi entităţi non-umane? Aşa susţine un cercetător în domeniul ufologic…


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

În anul 1990, un cercetător ufologic pe nume Val Valerian a publicat un document straniu, ce i-a fost trimis de un alt cercetător şi care cuprindea o listă cu o parte din personalul militar implicat într-un program spaţial american clandestin. Acest program ar cuprinde deja mai multe baze lunare locuite, precum şi o Flotă Stelară Internaţională a Federaţiei Planetelor Unite.

Un alt cercetător ufologic, George Andrews, susţine că Flota Stelară Internaţională este formată din personal militar, în timp ce Federaţia Planetelor Unite include şi entităţi non-umane, precum extratereştrii cenuşii din rasa Şarpelui.

George Andrews povesteşte contextul în care a aflat de aceste informaţii: „Un prieten care doreşte să rămână anonim şi care trăieşte într-un mare oraş, s-a trezit recent, la ora 3 dimineaţa, cu o dorinţă stranie de a merge la un xerox. În momentul în care a intrat, a observat un bărbat îmbrăcat în uniformă de ofiţer de marină care tocmai pleca şi care tocmai aruncase câteva hârtii la coşul de gunoi. După ce a făcut fotocopiile, a simţit din nou impulsul de a vedea ce a aruncat respectivul ofiţer. Şi iată ce a găsit”.


Lasă un comentariu