Un astronaut NASA recunoaşte că a văzut o posibilă creatură extraterestră care plutea lângă el, atunci când se afla pe nava spaţială Atlantis!


Fostul astronaut NASA Leland Melvin a făcut o declaraţie şocantă pe Twitter: că a văzut ceva „curbat, cu aspect organic” care plutea în afara magaziei navei spațiale Atlantis. El a chemat centrul de comandă NASA despre acest eveniment, dar agenţia spaţială americană i-a spus că ceea ce el a văzut nu era vreun extraterestru, ci doar o bucată de gheaţă.

Contul de pe Twitter al lui UFO Sightings Daily (în persoana lui Scott C. Waring) l-a întrebat pe fostul astronaut NASA Leland Melvin dacă crede în existenţa extratereştrilor şi dacă a fost vreodată martorul vreunui OZN. Răspunsul astronautului l-a şocat pe Scott:

„Nu am văzut nimic în spaţiu sau pe pământ, dar cred că am văzut odată ceva organic/extraterestru care plutea în afara magaziei. @AstroKomrade şi cu mine am chemat centrul de control pentru a întreba ce-ar putea fi; era vorba de gheaţa care se spărsese din furtunurile de freon. Era ceva transparent, curbat, cu aspect organic”. Acesta a fost răspunsul tradus al astronautului. Deşi Leland Melvin i-a spus celor de la NASA că ar putea fi vorba de o entitate extraterestră, răspunsul acestora – „gheaţă” – a fost luat în ironie de astronaut, care şi-a dat seama că era vorba de ceva „transparent, curbat, cu aspect organic”, în nici într-un caz nefiind vorba de gheaţă.

Întrebat de Scott dacă nu cumva cei de la NASA l-au minţit că e „gheaţă” pentru a-l calma şi a-şi putea vedea de treabă în continuare, răspunsul astronautului a fost următorul: „Nu cred, dar nu se ştie niciodată”, adică a recunoscut diplomatic că ar fi putut fi minţit.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock