Un celebru cosmonaut rus susţine că o parte din filmările şi fotografiile din timpul aselenizării umane Apollo din 1969 au fost falsificate de către regizorul hollywoodian Stanley Kubrick!


aselenizare falsa 3Eu sunt unul dintre cei care susţin cu tărie că americanii n-au aselenizat niciodată, iar filmările şi fotografiile realizate şi prezentate lumii întregi au fost falsificate şi realizate în studiourile hollywoodiene. Puteţi citi acest lucru în articolul acesta din 2012 „Declaraţii celebre care ar trebui să vă convingă că celebrele aselenizări Apollo din anii 60-70 n-au fost decât o farsă„. Vă citesc atunci doar declaraţiile lui Bill Kaysing (1922-2005), fost angajat la Rocketdyne, compania care a construit motoarele F-1, utilizate în cadrul rachetei Saturn V (racheta folosită pentru lansarea programelor spaţiale Apollo), În cartea sa “Noi n-am fost niciodată pe Lună”, Kaysing spune că lui NASA îi era mult mai uşor să falsifice aselenizările (şi având astfel garantat succesul), decât să se ducă acolo. Ela  calculat ca şansele de reuşită a aselenizării oamenilor ar fi de…0,017%, adică infim de mici!

Acum, avem o noua dovadă care pun la îndoială la modul cel mai serios aşa-zisele aselenizări americane din anii 1969-1972. E vorba de cosmonautul rus Alexei Leonov, care, deşi crede că americanii au ajuns cu oameni pe Lună, totuşi el e de părere că o parte din filmările şi fotografiile de pe Lună au fost falsificate în favoarea NASA de către regizorul hollywoodian Stanley Kubrick!

În 1975, Leonov făcea un comentariu despre Hollywood în timpul unei conferinţe de presă ce avea loc în SUA. Leonov, unul din cosmonauţii care a fost selectat pentru programul de zbor comun sovieto-american Apollo-Soyuz, a făcut următorul comentariu cu privire la astronautul NASA Stattford care stătea în spatele său: „În Statele Unite, doresc să vizitez Hollywood-ul, întrucât vreau să fiu un star de film… Nu, nu vreau… Tom Stafford îşi doreşte asta”.

Leonov, primul om care a ieşit în spaţiul cosmic, în afara navetei sale spaţiale (în 1965), a declarat că americanii au reuşit să aselenizeze, dar regizorul Kubrick a filmat o parte din aselenizări aici pe Pământ. Această declaraţie a fost făcută în timpul unui interviu acordat site-ului RT.com, în care Leonov spune că fotografiile şi filmările au fost probabil falsificate, deşi restul poveştii privind aselenizările Apollo este una reală. Şi asta pentru ca ele să arate bine publicului. Oare din cauza aceasta, NASA susţine că filmările originale au fost pierdute? În 2006, NASA a recunoscut că a pierdut 700 de cutii cu benzi magnetice, inclusiv înregistrările SSTV originale de pe Lună! Acestea ar fi putut fi tranformate în videoclipuri de înaltă calitate, privind aselenizarea lui Apollo 11.


Lasă un comentariu