Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Declaraţii celebre care ar trebui să ne convingă că celebrele aselenizări Apollo din anii 60-70 n-au fost decât o farsă!??


Milton William Cooper (1943 – 2001) a fost un celebru conspiraţionist, realizator de emisiuni de radio şi scriitor american, care a încercat să dezvăluie multe din secretele guvernului american. El a fost asasinat (mulţi spun că de serviciile secrete americane) pentru că deranja prea mult cu luările sale de poziţie privind anumite „subiecte sensibile”. Iată ce declara el la un moment dat despre aşa-zisele aselenizări (din cadrul programului Apollo) de la sfârşitul anilor 1960 şi începutul anilor 1970:

„Fiecare aselenizare Apollo a fost filmată în mari studiouri de televiziune. Niciun om nu se poate ridica mai mult de 500 de km deasupra Pământului. La acea altitudine, oamenii sunt expuşi radiaţiilor mortale din centura van Allen”.

Bill Clinton spunea la un moment dat că „William Cooper este cel mai periculos realizator de emisiune radio din SUA”. De ce „cel mai periculos?” E periculos a exprima nişte opinii?

Dar asta nu e singura opinie. Să mai vedem şi alte declaraţii şi opinii care te fac să-ţi dispară şi ultima umbră de speranţă că omul ar fi fost pe Lună…

„Cât priveşte misiunea Apollo, nu pot spune 100% dacă aceşti oameni chiar au fost pe Lună. Dacă unele filme ar fi fost distruse, e posibil ca NASA să fi filmat unele scene într-un studiou, pentru a nu se face de râs” (Dr.Brian O’Leary, astronaut de rezervă din cadrul programului Apollo). Deci, un astronaut din cadrul programelor Apollo recunoaşte că NASA ar fi putut filma unele scene într-un studiou de televiziune. Interesant…

Bill Kaysing (1922-2005), fost angajat la Rocketdyne, compania care a construit motoarele F-1, utilizate în cadrul rachetei Saturn V (racheta folosită pentru lansarea programelor spaţiale Apollo), În cartea sa „Noi n-am fost niciodată pe Lună”, Kaysing spune că lui NASA îi era mult mai uşor să falsifice aselenizările (şi având astfel garantat succesul), decât să se ducă acolo. Ela  calculat ca şansele de reuşită a aselenizării oamenilor ar fi de…0,017%, adică infim de mici!

William Brian, inginer nuclear, a publicat în anul 1982 o carte prin care pune la îndoială gravitaţia de pe suprafaţa Lunii.

Alexandr Popov, doctor rus în ştiinţe matematice şi fizice, neagă toate aselenizările Apollo.

În aceste condiţii, încă mai credeţi că americanii au fost pe Lună?


Lasă un comentariu