Exista giganţilor ne e ascunsă? De asta a murit marele arheolog Vasile Pârvan? De asta prezentatorul TV Mădălin Ionescu ar fi fost ameninţat să nu mai dezvăluie nimic pe această temă?

4505

Sincer, nu găsesc un motiv logic pentru care autorităţile lumii vor să ne ascundă faptul că în lume au existat odată giganţi, ce aveau peste 2,5 – 3 metri înălţime şi care au trăit pe Terra. Ce s-au întâmplat cu ei şi de ce nu mai există ei azi? O mulţime de schelete umane gigantice au fost descoperite în lume de-a lungul timpului, dar ele au fost ascunse publicului larg. Există dovezi fotografice, mărturii şi declaraţii care susţin aceste descoperiri.

Să luă exemplul României. Se spune următoarea informaţie (pe care n-am verificat-o): în anul 1926, celebrul arheolog român Vasile Pârvan ar fi descoperit scheletele a aproape 80 de uriași de aproximativ 5 metri fiecare, îngropate într-o zonă situată undeva la 10 km sud-vest de București. Această descoperire extraordinară a fost însă trecută sub tăcere de către autorități, iar după numai un an, atât Vasile Pârvan, cât și asistentul său mor în condiții cel puțin dubioase. Oficial, Vasile Pârvan a murit de apendicită… chiar aşa să fie?

Revenind la vremurile noastre… cunoscutul realizator TV, Mădălin Ionescu, realiza prin 2008/2009 emisiunea “Acces direct” la Antena 1, pe tema “uriaşilor din Munţii Bucegi”. În timpul uneia dintre aceste emisiuni, el ar fi primit un telefon de la un personaj care l-a avertizat, pe un ton oficial, să înceteze cu dezvăluirile. Inițial totul părea doar o glumă, dar este semnificativ faptul că în scurt timp emisiunea s-a axat pe subiecte care nu mai aveau nicio legătură cu subiectul inițial. În câteva luni, Mădălin lonescu a căzut în dizgrația șefilor, fiind nevoit să-și schimbe locul de muncă.