Videoclipul misterios în care se poate observa un extraterestru Anunnaki aflat într-o stare de „animaţie suspendată”… Este el fals sau adevărat?


Un videoclip misterios a fost postat pe YouTube, atrăgând multă atenție on-line. Nimeni nu ştia cine a fost uploader-ul original, iar pe Internet s-a răspândit foarte mult, pentru că părea atât de realist. Filmarea originală a fost interzisă la câteva săptămâni după ce a fost încărcată, dar în ele putem vedea clar că înfățișează ceea ce părea a fi un extraterestru Anunnaki, ce părea adormit /  mort sau se afla într-o stare de „animaţie suspendată”.

O mulțime de capturi după videoclip și fragmente ale videoclipului au fost salvate și reîncărcate peste tot, inclusiv pe pagina de „Facebook Revealed”, dar unele dintre aceste videoclipuri au fost şi ele eliminate. Se pare că videoclipul original ar fi fost filmat de autorităţile din Iran, dar guvernul iranian a respins videoclipul ca fiind o farsă. Unii dintre locuitorii Iranului – kurzii – cred că sunt descendenți direcți ai extratereştrilor Anunnaki.

Potrivit lui Corey Goode, un denunțător secret al programului spațial, în videoclip putem vedea clar că extratereştrii Anunnaki sunt în stază și că sunt ținuți undeva ascunși în cadrul unor operațiuni militare ascunse. Conform unor texte antice sculptate în tăblițe de piatră, extratereştrii Anunnaki ar fi aterizat în Golful Persic în urmă cu aproximativ 432.000 de ani și ei i-au creat pe oameni prin manipulări genetice.

 


Lasă un comentariu