Planul secret al miliardarului Elon Musk – acesta chiar a început să-şi vândă bunurile, aşa cum anunţa pe Twitter zilele trecute

  •  
  •  
  •  
  •  

Vorbeam acum 2 zile în acest articol – Mesaje şocante ale miliardarului Elon Musk de 1 mai 2020: „Îmi voi vinde aproape toate bunurile fizice. Nu voi mai deţine nicio casă”! Ce se ascunde în spatele lor? –  despre mesajele misterioase ale miliardarului Elon Musk. Iar în unele din ele, Elon Musk spunea „Îmi voi vinde aproape toate bunurile fizice! Nu voi mai deţine niciuna!”

Mulţi au spus că miliardarul era beat sau (mai rău) drogat, când a scris aceste mesaje pe Twitter, aşa că nu a prea fost crezut. Însă, bomba vine acum: Elon Musk se ţine de cuvânt şi chiar a început să-şi pună la vânzare casele, aşa cum se spune într-un articol de pe mashable.com.

Astfel, două dintre proprietăţile lui Musk au fost scoase la vânzare, pe un binecunoscut site de imobiliare, pentru 30 de milioane şi, respectiv, 9,5 milioane de dolari. Este vorba de o vilă de lux, situată în celebrul cartier al starurilor, Bel Air, din Los Angeles. Proprietatea are 7 dormitoare, o piscină şi un teren de tenis. Elon Musk vrea pe ea 30 de milioane de dolari. A doua casă pe care o vinde este situată pe aceeaşi stradă şi este o vilă care a aparţinut celebrului actor Gene Wilder.

De ce vinde Elon Musk? Pentru că are nevoie de bani (lichidităţi)? Pentru că vrea să se concentreze pe planurile sale (de a duce oameni pe Marte)? Hmmm… De ce cred că acest plan de a ajunge cu oameni pe Marte nu se va realiza în viitorul apropiat sau mediu, ci poate undeva după secolul 22?

Atunci… trebuie să fie un alt motiv ascuns, însă pe care îl vom afla nu prea devreme, decât atunci când vom începe să punem cap la cap toate piesele de puzzle… Să nu uitaţi că Elon Musk se mai ocupă şi cu plasarea sateliţilor Starlink pe orbita Pământului – acesta constituind unul din piesele de puzzle de care vorbeam.


  •  
  •  
  •  
  •  
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner