Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Atenţie! Acceleratorul de Particule de la Geneva va fi pus în funcţiune la puterea sa maximă, după 3 ani de pauză! Vor urma multe anomalii şi Efecte Mandela?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankFoarte curând, la sfârşitul lui martie 2022, Acceleratorul de Particule de la Geneva LHC (Large Hadron Collider) va fi setat la puterea sa maximă, pentru prima dată de la crearea sa. LHC a fost mai mult off-line și nu a fost utilizat activ de aproape 3 ani.

Însă, ce-i interesant e faptul că oamenii au observat că atunci când LHC este activ și funcționează, incidența efectelor Mandela, anomaliile neobișnuite și evenimentele inexplicabile cresc dramatic. S-a mai observat, de asemenea, că, de când LHC e off-line, incidența efectelor Mandela a dispărut.

Pentru cei care nu-şi aduc încă aminte, Efectul Mandela reprezintă o posibilă intrare sau ieşire în universuri paralele, universuri care arată exact ca al nostru, numai că uneori evenimentele diferă puţin. Acest fenomen se numeşte „efectul Mandela”, de la faptul că foarte mulţi oameni îşi amintesc cu exactitate faptul că Nelson Mandela a murit în anii ’80, în închisoare şi nu a mai trăit până în 2013. Vă invit să recitiţi un articol cuprinzător pe această temă, pe care l-am scris în noiembrie 2015: „Efectul Mandela” sau cum programul Matrix-ului acestui Univers mai are mici defecţiuni şi ne prezintă o altă realitate! Sau trăim, în acelaşi timp, în mai multe universuri paralele! Împărtăşiţi şi voi experienţele similare!

Revenind la Acceleratorul de Particule LHC… El nu a fost niciodată setat la putere maximă până acum. La vârful utilizării anterioare, acesta fusese setat doar la 20%-40% putere. În timpul pauzei de 3 ani, LHC a fost afectat de multiple evenimente de sabotaj. Zvonurile au fost că mai mulți oameni de știință din proiect au fost îndepărtați din proiect (câțiva arestați) după ce și-au exprimat îngrijorarea majoră cu privire la pericolele potențiale, respectivii oameni de știință încercând să saboteze LHC și chiar să-l distrugă.

Specialiştii vor să-l mențină să funcționeze la putere maximă din martie 2022 până pe 31 decembrie 2024. Sunt sigur că totul se va termina cu bine…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): space.com


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu