Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Astronaut NASA: „Nu ne mai putem întoarce pe Lună, pentru că nu mai avem tehnologia”! O imagine de pe Facebook indică clar evoluţiile tehnologice şi minciuna cu aselenizarea umană din 1969


Am găsit fotografia din acest articol pe Facebook, de pe pagina „Flat Earth„, adică „Pământul plat” în traducere. Desigur, eu consider că teoria Pământului plat e o mare prostie, însă cred că fiecare om e liber să creadă ce vrea şi nu trebuie să i se impună forţat o anumită doctrină.

Totuşi, fotografia e interesantă dintr-o anumită perspectivă. Aşadar, avem 4 comparaţii de imagini. În prima comparaţie, în stânga observăm un telefon clasic din 1969, iar în dreapta un smartphone din 2018. Diferenţa de tehnologie e evidentă. În a doua comparaţie, avem un televizor din 1969 şi unul din 2018; şi aici, diferenţa de tehnologie e ca de la cer la pământ. În a treia comparaţie, o maşină din 1969 şi una din 2018 – diferenţe clare. În toate aceste trei exemple, evoluţia tehnologică e mai mult decât clară.

Dar… ce s-a întâmplat în cazul tehnologie spaţiale? În anul 1969, se spune că oamenii au păşit pe Lună, cu nava spaţială Apollo. Aproape 50 de ani mai târziu, ni se spune că nu mai dispunem de tehnologia spaţială pentru a ne întoarce pe Lună! CUUUM!? Iată ce declară astronautul NASA Don Pettit:

„M-aș întoarce pe Lună într-o nanosecundă. Problema e că nu mai avem tehnologia de a face asta. Am avut-o, dar am distrus această tehnologie și e un proces dureros de a o construi din nou. Dar ajungerea pe Marte ar trebui să fie una dintre următoarele etape pe care oamenii trebuie să le facă. Și apoi, după Marte, poate că vom ajunge în atmosfera superioară a lui Venus şi poate pe satelitul Europa. Există tot felul de obiective la care trebuie să ajungem în sistemul nostru solar. Singura limită a viitorului uman se află doar în imaginaţiile noastre”.

Nu ştiu… eu nu înţeleg 🙂 Cum naiba am putut acum 50 de ani să construim o tehnologie care să ajungem pe Lună, iar acum nu mai putem, însă avem ambiţii de a ajunge pe Marte, un loc mult mai îndepărtat decât Luna! Ceva logic lipseşte din aceste afirmaţii… Tot mai credeţi că am ajuns pe Lună în 1969 sau aselenizarea a fost o farsă celebră a celebrului regizor Stanley Kubick?