Un hacker pretinde că a spart un server NASA, de unde ar fi furat poze incredibile! Ce vedem acolo? Flori gigantice pe o planetă necunoscută, o poartă stelară prinsă între gheţuri şi multe altele! Sunt false!?


NASA hackerFie că recunoaşte sau nu, e o chestie categorică faptul că NASA are multe secrete de ascuns faţă de public. Dar, oare ce secrete?

Acest articol se bazează pe un videoclip care pretinde că mai multe fotografii ar fi fost furate de pe serverul NASA de către un hacker. Iar ceea ce ar fi găsit acolo… e uluitor! Desigur, trebuie să fim foarte precauţi în legătură cu aceste poze: e posibil ca ele să fie photoshopate sau extrase din diferite filme. Ar fi mult prea incredibile pentru a fi adevărate!

Flori gigantice pe o planeă necunoscută

Poza de mai jos e cu adevărat misterioasă. Se pot observa formaţiuni florale gigantice, fotografiate într-un peisaj deşertic. Ce reprezintă acestea? Sau, mai bine spus, de unde a fost luată această poză?
flori gigantice

Puteţi vedea şi nişte oameni în costume de astronauţi, ceea ce ne duce la concluzia că fotografia aceasta n-a fost luată pe Pământ, ci pe altă planetă necunoscută. Dar oare unde?

Exploratorii din tărâmul îngheţat

Mai mulţi exploratori se află în tundră, şi nimeni nu ştie unde se îndreaptă ei. Ar putea fi o misiune pentru a găsi ceea ce se găseşte dincolo de tărâmurile îngheţate? Ce mister se ascunde?

exploratori din taramul inghetat

Craniul unui gigant

Încă o fotografie misterioasă (care sper să nu fie Photoshop)! Se poate observa craniul unui gigant, care se potriveşte profilului unui Anunnaki, fiinţă gigantică care se crede că ar fi trăit odată pe Terra. Iar această poză demonstrează că această fiinţă ar fi putut exista…

giganti
Construcţie subacvatică

În poza de mai jos, puteţi vedea cum mai mulţi scafandri par că explorează o piramidă gigantică aflată undeva pe fundul mării. O fi pe Terra sau pe altă planetă?

constructie subacvatica

Maşinărie misterioasă în gheaţă

În fotografia de mai jos, puteţi observa o antică maşinărie misterioasă, care pare a fi „blocată” în gheaţă. Ce este aceasta? Seamănă cu o „poartă stelară”! Unde a fost găsită ea? În Antarctica?

masinarie in gheata

P.S. Mă repet: s-ar putea ca toate aceste fotografii să nu fie altceva decât nişte falsuri… cine ne poate garanta autenticitatea lor? S-ar putea ca unele să fie false, iar altele adevărate. Trăim într-o epocă a manipulărilor şi senzaţionalismelor… aşa că orice e posibil!


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock