S-a descoperit pe planeta Marte o copie a „Sfinxului din Egipt”? Sau Sfinxul egiptean a fost creat în memoria celui de pe Marte?


sfinxul pe Marte 4Planeta Marte ar trebui investigată din toate încheieturile. În ultima perioadă, prea multe descoperiri ciudate s-au făcut pe „planeta roşie”, care, într-adevăr ne face să ne punem întrebarea dacă nu cumva o civilizaţie străveche a existat odată pe Marte. Iată doar câteva din ultimele „descoperiri” de pe Marte, despre care am vorbit pe acest site în ultima perioadă:
– subcontinentul India (Ce alte secrete mai găsim pe “planeta roşie”? Pe Marte s-a descoperit o copie aproape perfectă a subcontinentului Indiei de pe Terra! Şi asta e tot coincidenţă?);
– lansator de rachete (Şocant! O fotografie NASA arată un lansator de rachetă pe Marte! În trecut, a fost un război pe “planeta roşie”?);
– o clădire pătrată, o piramidă şi două chipuri gigantice (Şocant! O navă spaţială indiană a descoperit pe Marte o clădire pătrată, o piramidă şi două chipuri gigantice sculptate!).

Iar toate acestea nu pot fi doar pareidolii! Într-un videoclip postat pe YouTube de utilizatorul Stargazer Nation, s-a descoperit că pe planeta Marte s-ar putea afla o copie a celebrului Sfinx din Egipt! Această poză a fost luată în 1997 de naveta spaţială NASA Mars Pathfinder, dar rezoluţia sa era scăzută şi nu se putea ghici mare lucru (vedeţi prima poză de mai jos):

sfinxul pe Marte 3

Dar, folosind o tehnică denumită „Modelarea suprafeţei prin super rezoluţie”, NASA a reuşit să preia imaginile oferite de Pathfinder şi să le amplifice, oferind o rezoluţie net superioară. Iar o parte din aceste imagini „amplificate” au fost publicate recent de NASA. Imaginea de mai sus, arată astfel acum:

sfinxul pe Marte

Utilizatorul Stargazer Nation de pe YouTube a observat că structura centrală seamănă foarte mult cu Sfinxul din Egipt (statuia cu chip de om şi labe de leu), observându-i astfel capul, labele frontale şi trupul, aşa cum putem observa din imaginea de mai jos:

sfinxul pe Marte 2

Priviţi mai jos videoclipul lui Stargazer Nation… mi se pare extrem de interesant!

A existat pe Marte o civilizaţie trecută, care apoi s-a mutat pe Pământ?


Lasă un comentariu