S-a descoperit pe planeta Marte o copie a „Sfinxului din Egipt”? Sau Sfinxul egiptean a fost creat în memoria celui de pe Marte?


sfinxul pe Marte 4Planeta Marte ar trebui investigată din toate încheieturile. În ultima perioadă, prea multe descoperiri ciudate s-au făcut pe „planeta roşie”, care, într-adevăr ne face să ne punem întrebarea dacă nu cumva o civilizaţie străveche a existat odată pe Marte. Iată doar câteva din ultimele „descoperiri” de pe Marte, despre care am vorbit pe acest site în ultima perioadă:
– subcontinentul India (Ce alte secrete mai găsim pe “planeta roşie”? Pe Marte s-a descoperit o copie aproape perfectă a subcontinentului Indiei de pe Terra! Şi asta e tot coincidenţă?);
– lansator de rachete (Şocant! O fotografie NASA arată un lansator de rachetă pe Marte! În trecut, a fost un război pe “planeta roşie”?);
– o clădire pătrată, o piramidă şi două chipuri gigantice (Şocant! O navă spaţială indiană a descoperit pe Marte o clădire pătrată, o piramidă şi două chipuri gigantice sculptate!).

Iar toate acestea nu pot fi doar pareidolii! Într-un videoclip postat pe YouTube de utilizatorul Stargazer Nation, s-a descoperit că pe planeta Marte s-ar putea afla o copie a celebrului Sfinx din Egipt! Această poză a fost luată în 1997 de naveta spaţială NASA Mars Pathfinder, dar rezoluţia sa era scăzută şi nu se putea ghici mare lucru (vedeţi prima poză de mai jos):

sfinxul pe Marte 3

Dar, folosind o tehnică denumită „Modelarea suprafeţei prin super rezoluţie”, NASA a reuşit să preia imaginile oferite de Pathfinder şi să le amplifice, oferind o rezoluţie net superioară. Iar o parte din aceste imagini „amplificate” au fost publicate recent de NASA. Imaginea de mai sus, arată astfel acum:

sfinxul pe Marte

Utilizatorul Stargazer Nation de pe YouTube a observat că structura centrală seamănă foarte mult cu Sfinxul din Egipt (statuia cu chip de om şi labe de leu), observându-i astfel capul, labele frontale şi trupul, aşa cum putem observa din imaginea de mai jos. Între timp, videoclipul a fost şters de pe YouTube.

sfinxul pe Marte 2

A existat pe Marte o civilizaţie trecută, care apoi s-a mutat pe Pământ?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO