Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Şocant! O navă spaţială indiană a descoperit pe Marte o clădire pătrată, o piramidă şi două chipuri gigantice sculptate!


Marte 3Site-ul UFO Sightings Daily a mai făcut o descoperire şocantă cu ajutorul satelitului indian Mars Orbiter, care a ajuns pe planeta Marte şi a început să transmită primele fotografii de pe „planeta roşie”. Conform Wikipediei, misiunea spaţială indiană Mars Orbiter (MOM), denumită de asemenea şi Mangalyaan (din limba sanskrită – „mangala” înseamnă „Marte”, iar „yana” – „vehicul”) reprezintă o navă spaţială care orbitează planeta Marte din 24 septembrie 2014. Ea a fost lansată pe 5 noiembrie 2013 de către Agenţia Spaţială Indiană (ISRO).

Folosind un truc mai vechi, administratorul site-ului a descoperit pe Marte ceea ce pare a fi o clădire pătrată, o piramidă şi două chipuri gigantice sculptate! Uau! Citez din articolul respectiv:

„M-am decis arunc o privire la prima fotografie din misiunea de pe Marte a navei spaţiale indiene. Aceasta a intrat în orbita planetei  săptămâna trecută, iar două zile mai târziu a publicat o singură fotografie. Acum, această fotografie prezintă câteva detalii interesante. Am decis să folosesc un truc vechi descoperit, și anume să înregistrez fotografia pe ecran. În acest fel, camera video va autocorecta câteva neclarităţi din fotografie. Trucul acesta funcţionează, îmbunătăţind detaliile foto cu aproximativ 15%. O mulțime de comentarii referitoare la fotografie au menționat calitatea scăzută a acesteia, astfel încât structurile nu sunt vizibile cu ochiul liber. Mă întreb că dacă India va anunta că a gasit viață sau, cel puțin, ruine antice pe Marte, atunci India va intra în cărțile de istorie ale lumii ca descoperitoarea extratereştrilor”.

Priviţi şi voi aceste fotografii şi judecaţi singuri dacă site-ul are dreptate sau nu. Va descoperi satelitul indian lucruri ciudate pe care NASA le ascunde cu robotul său de pe Marte?

Marte 1

Marte 2


Lasă un comentariu