Un „călător în timp” ne asigură că a fost trimis în anul 1863, unde l-a întâlnit pe fostul preşedinte american Abraham Lincoln


Un bărbat susține că în anii de școală a fost selectat pentru un program special al guvernului Statelor Unite, fiind un călător în timp. Este vorba despre Andrew Basiago, un avocat american, care a încercat să facă cunoscut un proiect secret care a devenit cunoscut sub numele de Pegasus. Un proiect care l-a transformat într-un călător în timp.

Basiago a explicat că în copilărie, în timpul războiului rece, guvernul SUA a încercat să dezvolte un proiect de călătorie în timp. El ar fi fost trimis în trecut și a fost martor în timpul preşedintelui american Abraham Lincoln în 1863, la Gettysburg.

Acest proiect ar fi fost comandat de DARPA, Agenția de Cercetare Avansată a Pentagonului. Basiago susţine că în program ar fi fost implicați oameni de știință, investindu-se o mulțime de bani. Se crede că teoria relativității speciale a lui Einstein a fost distorsionată odată cu crearea unei mașini a timpului. Dar, în cele din urmă, guvernul SUA a considerat proiectul foarte periculos și acesta a fost închis. Tatăl lui Basiago a participat și el la program, care a apărut pentru prima dată în 1968 în New Jersey.

Proiectul Pegasus s-a bazat, în general, pe teoria relativității. Conform fizicii, găurile de vierme sunt capabile să îndoaie spațiul şi timpul, permițând călătoria pe distanțe mari în mod instantaneu. Potrivit lui Basiago, la început oamenii de știință au creat Chronovision, un sistem care produce o hologramă a unui eveniment trecut sau viitor. Acest lucru este posibil prin trimiterea unui semnal electromagnetic printr-un octogonal – o matrice cu 8 fețe de cristale de bismut. Basiago a explicat că energia este „cea mai latentă și mai pătrunzătoare din Univers”. Era accesibilă cu o mașină formată din două bariere eliptice gri, înalte de 3 metri, distanțate la 1 metru. Acolo participantul trebuia să se poziționeze, pentru a accesa o „gaură de vierme”.

În 1972, „călătorul în timp”, Andrew Basiago, a fost trimis la un laborator la est de Hannover, New Jersey. A fost sub comanda lui Stirling Colgate, care a murit în 2013. Doctorul a fost unul dintre cei mai implicați în dezvoltarea bombei cu hidrogen și o mare parte din munca sa rămâne astăzi clasificată. Astfel, la vârsta de 10 ani, Basiago a putut să meargă la Gettysburg. Înfățișarea lui era cea a unui copil desculț și prost îmbrăcat, fiind identificat într-o fotografie unică de la Gettysburg, în ziua în care Lincoln a ținut un discurs. Nu există nicio modalitate de a confirma acest eveniment, dincolo de detaliile extrem de clare date și fotografia copilului. Era cu adevărat despre Andrew Basiago? Sperăm să aflăm într-o bună zi.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock