Un os uman, vechi de 400.000 de ani şi descoperit într-o peşteră din Spania, conţine un ADN de origine necunoscută! Creaţia omului modern este o mare enigmă!


ADN extraterestruOamenii de ştiinţă încearcă rezolve un vechi mister care ar putea pune mai multă lumină cu privire la identitatea ființelor care au umblat pe pământ în urmă cu sute de mii de ani. Cel mai vechi ADN uman din lume, care conține dovezi ale unei specii necunoscute, a fost recuperat de la un os de coapsă vechi de 400.000 de ani.

Potrivit antropologilor, care au studiat acest os, el aparține unui om, dar conține un ADNstrăin”(sau „extraterestru” dacă doriţi). Aceasta constatare remarcabilă pun la îndoială toate cunoştinţele oamenilor de ştiinţă cu privire la evoluția omului pe planetă.

Osul a fost găsit în Sima de los Huesos, o peșteră situată în nordul Spaniei, care conține una dintre cele mai mari colectii de fosile de oameni descoperită vreodată. Iar acum, așa-zisa groapă de oasea dat cel mai vechi ADN uman descoperit vreodată. Folosind un os de coapsă din peşteră, cercetătorul M. Meyer de la Institutul Max Planck pentru Antropologie Evoluţionară a izolat genomul mitocondrial al unuia dintre locuitorii din Sima de los huesos, care probabil a trăit în urmă cu aproximativ 400.000 de ani. Până în prezent, cel mai vechi ADN humanoid avea o vechime de 100.000 de ani şi aparţinea unui Neanderthal.

Este o descoperire incredibilă. S-a reușit să se obțină ADN-ul dintr-un eșantion care datează de mult timp înainte ca oamenii moderni sau neanderthalienii să existe”, a declarat David Reich de la Harvard Medical School, care nu a fost implicat in studiu. Sima de los huesos este un important sit arheologic pentru înțelegerea evoluției umane, o mină de aur pentru genetică, a spus Meyer.

Osul arată oamenii au avut strămoși în urmă cu 400.000 ani, care nu erau nici oameni moderni, nici neanderthalieni. Se pare că ADN-ul aparține unei specii dispărute, numite omul de Denisovan. Ceea ce este chiar mai remarcabil este faptul că se crede că omul de Denisovan a existat doar în Siberia. Cum a ajuns omul de Denisovan în Spania?

osul din Spania
Partea cea mai interesantă a acestei povești este dată de faptul că omul de Denisovan posedă un ADN care este de origine necunoscută. Faptul acest os arată o secvență a genomului mitocondrial similară cu cea a omului de Denisovan este un fapt şocant Rezultatele noastre sugerează că istoria evolutivă a omului de Neanderthal și Denisovan poate fi foarte complicată și amestecată cu diferite grupuri umane arhaice. Evident, originea lor este destul de complicată„, spune Matthias Meyer.

Pentru moment tot ce știm este cel mai vechi ADN uman din lume conţine dovezi ale unor specii exotice care au umblat pe Pământ în urmă cu 400.000 de ani. Ciudat e faptul că într-un articol publicat în februarie 2014 (Enigma craniilor alungite Paracas, vechi de 3.000 de ani, a fost descifrată! ADN-ul lor nu este uman, ci aparţine unei creaturi asemănătoare omului!) arătam că, după o analiză genetică a unor cranii ciudate umane – numite craniile Paracas -, vechi de 3.000 de ani, s-a obţinut următorul rezultat al ADN-ului: „Există un ADN mitocondrial, cu mutaţii necunoscute în specia umană sau animală. Câteva fragmente de mostre arată faptul că avem de-a face cu o creatură asemănătoare omului, foarte îndepărtată de Homo sapiens, de omul Neanderthal şi de omul de Denisovan”.

Concluzia este următoarea: evoluţia umană e un fals, iar omul modern nu se trage din Neanderthal sau Denisovan, ci a fost o creaţie de acum câteva mii de ani. Cine a fost creatorul? Biblie îi spune „Dumnezeu”, iar alţii îi spun „extratereştri”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock