Misterioasa „mână a lui Dumnezeu” apare din nou în lume! De data asta în Mexic…


În lume se întâmplă cu adevărat ceva foarte ciudat: pe Internet apar tot felul de fotografii sau înregistrări video cu fenomene naturale neobişnuite. În ultima perioadă, în special norii par să ia forme din ce în ce mai ciudate. Şi am să vă dau doar câteva exemplu cu articole care le-am scris în ultima perioadă:
– Nori roşii apocaliptici au apărut în Brazilia: Nori roşii-sângerii şi apocaliptici au fost văzuţi în Brazilia! Se apropie “Steaua Morţii”?;
– Nori sferici ciudaţi în Japonia: Nori sferici şi bizari apar în Japonia! Ce sunt aceştia!?;
– Doi nori bizari în Hong Kong: Un amator a fotografiat doi nori bizari incredibili, care s-au interpus în faţa Soarelui! Experiment secret sau o simplă coincidenţă a naturii?

În februarie 2016 (deci cu mai mult de 1 an în urmă), scriam acest articol – O formaţiune bizară de nori a apărut deasupra Portugaliei! Oamenii i-au spus “mâna lui Dumnezeu”! O formaţiune de nori terifiantă, ce a apărut deasupra Portugaliei, arăta ca un pumn coborât din cer; acesta este motivul pentru care mulți au numit-o “mâna lui Dumnezeu.”

Ei bine, se pare că „mâna lui Dumnezeu” revine, de data asta în martie 2017 în oraşul mexican Uruapan din vestul statului mexican Michoacan.

Oare ce se întâmplă în lume?

 

 


Lasă un comentariu