Halucinant! Un cer roz incredibil a fost observat în Buzău pe 31 ianuarie 2020! Ce se întâmplă?


Imagine: grupul de Facebook „Romania turistica” / Carmen Petrea Dobre

Pe grupul de Facebook „România Turistică” am întâlnit un set de fotografii uluitoare, postate de o utilizatoare a grupului şi realizate în Buzău pe 31 ianuarie 2020, deci în ultima zi de ianuarie a acestui an. Ce putem observa în aceste fotografii? Un cer incredibil de roz (asta în cazul în care culoarea n-a fost deformată de aparatul foto / telefonul mobil). La apus de soare, e normal să apară pe cer culori roşiatice / portocalii, dar rozul e o culoare rară, aproape unică.

Urmărind comentariile de la această postare, o cititoare crede că această culoare roz pe cer poate apărea atunci când se apropie un front atmosferic mai rece (sau cel puţin aşa spun specialiştii). Nu vreau să mă gândesc la chestii mai „paranormale”.

Într-un articol din 2016 – Nori roşii-sângerii şi apocaliptici au fost văzuţi în Brazilia! Se apropie „Steaua Morţii”? – prezentam o fotografie a unor nori roşii-sângerii care au fost văzuţi în Brazilia. Printre ipotezele vehiculate pentru această culoare putem aminti: un nou experiment al proiectului „Blue Beam”, un efect al chemtrails („dârele chimice” de pe cer) sau apropierea „stelei morţii”.

Voi ce credeţi?

Imagine: grupul de Facebook „Romania turistica” / Carmen Petrea Dobre
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock