Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Bizar! O femeie de 52 de ani, sănătoasă fizic, vede dragoni peste tot! Are ea viziuni dintr-o lume extraterestră îndepărtată?

566

dragon 101Ştirea nu e chiar “proaspătă”, dar mi s-a părut interesantă să o pun şi pe site-ul meu, ea apărând pe 5 decembrie 2014 pe site-ul Discovery.com:

O afecțiune ciudată o determină pe o femeie să vadă imagini cu dragoni pretutindeni. Un raport medical privind acest caz neobișnuit oferă detalii despre modul în care o femeie de 52 de ani, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a ajuns la o clinică ambulatorie, după ce s-a plâns că vede în mod regulat fețele bizare de dragon.

Aceste fețe apar și dispar la întâmplare, uneori îndreptându-se spre ea, de la prizele de perete sau de la ecranele de calculator; alteori, feţele apar în întunericul complet sau provin de la fața altei persoane care se află în cameră. Conform descrierilor femeii, imaginiledragonilor apar ca fiind negre, ei având urechile lungi, botul ascuțit și proeminent, o piele reptiloidă şi ochii mari sunt de mai multe culori: galben, verde, albastru sau roşu.

Cauza acestor halucinații s-a dovedit a fi una misterioasă, examenele neurologice, analizele de sânge și chiar o scanare RMN nedezvăluind nimic, cu ajutorul cărora să se dea unele explicaţii. Din fericire, medicii au fost capabili de a ameliora simptomele femeii, cu ajutorul unui medicament antidemență convențional, dar misterul din spatele viziunilor ei draconice nu a fost niciodată rezolvat.

P.S. Părerea mea (şi asta e o părere strict personală, dar care oamenii de ştiinţă “serioşi” nu o vor lua în considerare niciodată) e aceea că femeia percepe viziuni dintr-un univers paralel, dintr-o lume extraterestră îndepărtată sau din trecutul planetei noastre, în care aceste specii chiar au existat. Cu mintea umană totul e posibil… putem sparge toate barierele timpului şi spaţiului!

 

Orgoni Crystal