Un site ne învaţă cum să recunoaştem semnele de răpire extraterestră şi cum ne putem proteja pentru a nu mai fi luaţi cu forţa de extratereştri…


rapire extraterestraMichael și Stephanie Relfe sunt doi soţi care susţin, nici mai mult nici mai puţin decât faptul că extratereştrii, folosind „tehnologia timpului fractal”, le-au răpit şi furat fiica lor de două luni, născută înainte de termen. Dar, partea cea mai rea, o constituie faptul că același lucru se poate întâmpla chiar şi cu noi!

Pe site-ul lor, educate-yourself.org, putem afla mai multe detalii despre aceste răpiri extraterestre. Ca, de exemplu, recunoașterea semnelor de răpire: senzaţia de oboseală şi epuizare, vânătăile pe trup, timpul lipsă și zonele corpului care apar viu colorate, atunci când sunt privite sub o lumină neagră.

Conform aceloraşi soţi, extratereştrii pătrund pe Terra (pentru a-i răpi pe oameni) din alte dimensiuni, prin găurile de vierme sau „porţile stelare” şi sunt ajutaţi în acest demers de armata şi guvernul SUA, care primeşte la schimb tehnologiile extraterestre avansate.

Acelaşi site mai oferă şi sfaturi pentru a împiedica răpirile extraterestre, cum ar fi rugăciunile către Dumnezeu şi Iisus Hristos, pentru a aduce în jurul casei un „scut angelic”. Într-o asemenea casă protejată, „tehnologia timpului fractal” a extratereştrilor nu va mai putea funcţiona. De fapt, dacă vă uitaţi cu atenţie pe indicaţiile celor doi soţi, veţi observa că acei extratereştri nu folosesc doar tehnologia timpului fractal, ci şi alte tehnologii, cu denumiri care mai de care mai bizare: tehnologia fractală a porţii stelare, tehnologia fractală magică, tehnologia fractală a călătoriei prin rezonanţă, etc.

Mă abţin de la orice comentarii…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO