O ipoteză incredibilă: străvechiul simbol „steaua lui David” (sau steaua în 6 colţuri) reprezintă dezastrul ciclic produs de planeta X pe Pământ! Legătura cu 666, „numărul Bestiei” din Apocalipsa lui Ioan!


PLANETA X steaua lui DavidDe câte ori nu v-am vorbit pe acest site despre „planeta X”, planeta ascunsă în adâncurile sistemului nostru solar şi care, odată la câteva mii de ani, conform informaţiilor oculte, va produce dezastre imense pe planeta noastră, ca urmare a apropierii de noi. Iar ultimul dezastru produs a fost celebrul potop biblic, potopul lui Noe.

Iată că am găsit într-un material în limba engleză o altă reprezentare a planetei X printr-un bine cunoscut simbol antic: „steaua lui David” sau „steaua ebraică”, simbolul evreilor de pretutindeni şi emblema statului Israel. „Steaua lui David” este, de fapt, o stea în 6 colţuri, rezultată prin suprapunerea a două triunghiuri: un triunghi cu vârful în sus şi unul cu vârful în jos.

Dar, conform materialului de care am adus aminte la începutul articolului, suprapunerea celor două triunghiuri ar avea următoarea semnificaţie:

  • triunghiul reprezintă simbolul unei planete;
  • două triunghiuri reprezintă simbolul a două planete (planeta noastră şi planeta X);
  • dacă cele două triunghiuri ar fi ambele cu vârful în sus, acest lucru ar însemna armonie;
  • însă dacă planeta noastră e cu vârful în sus, iar planeta X e cu vârful în jos, acest lucru semnifică două planete aflate în conflict;
  • iar când cele două triunghiuri se împreunează (unul cu vârful în sus şi celălalt cu vârful în jos), asta înseamnă dezastru!

doua planete

Aşadar, steaua lui David ar reprezenta (conform autorului materialului mai sus menţionat) simbolul dezastrului pe care l-a produs şi îl va produce planeta X asupra Pământului. Iar „666”, „Bestia” din Biblie (din Apocalipsa lui Ioan) nu ar fi altceva decât dezastrul produs de planeta X pe Terra (6 fiind numărul de colţuri ale stelei de tip hexagramă).

Aduceţi-vă aminte că aceasta nu reprezintă altceva decât o simplă ipoteză, pe care ar trebui s-o luăm şi pe ea în considerare.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO