Cel mai inteligent copil de pe planetă crede că Universul nostru a fost deja distrus de către Acceleratorul CERN, iar noi trăim acum într-o lume paralelă


Universul este atât de complex încât nimeni vreodată nu ar putea să-i descopere toate misterele. Ştiinţa nu a aflat decât ceea ce se află la suprafaţa realităţii, iar enigmele Universului sunt mult mai șocante decât oricine și-ar putea imagina.

Existenţa energiei libere, a câmpului unificat al conștiinței, a abilităților supraomenești și a realităţii alternative par concepte atât de alambicate încât nimeni nu ar crede că un copil le-ar putea înțelege. Cu toate acestea, un copil de 13 ani, Max Laughlin, spune că înțelege totul despre Univers și că poate explica detaliat tuturor celor care probabil nu sunt la fel de inteligenți.

Dar Max Laughlin nu e doar un copil… e considerat a fi poate cel mai inteligent copil de pe planetă. La vârsta de doar 13 ani, Max se află în spatele invenției unui dispozitiv de energie liberă, care este o tehnologie care ar putea să alimenteze gratuit întreaga lume. Laughlin este renumit în întreaga lume pentru ideile sale strălucitoare, dar şi pentru ideile sale pe teme precum realitățile alternative și natura Universului.

Acum, Laughlin are o teorie că Acceleratorul de Particule CERN de la Geneva ar fi putut distruge Universul și că, de fapt, acum trăim într-un Univers paralel care era cel mai apropiat de Universul iniţial. Laughlin crede că „Efectul Mandela” este rezultatul acestui lucru; „Efectul Mandela” ne arată cum nişte întâmplări şi fapte pot fi puţin diferite faţă de cele petrecute în vechiul Univers. De exemplu, unii dintre noi ştiam că actorul Peter O’Toole a murit demult, când, de fapt, el a decedat abia în anul 2013.

Laughlin explică faptul că un univers paralel infinit este mereu creat și că există un univers în care Dumnezeu nu există sau unul în care Dumnezeu este chiar mai puternic. Teoriile lui Laughlin sunt uimitoare, ca și explicațiile pe care le oferă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO