O fetiţă-fantomă, îmbrăcată într-o rochie victoriană, apare în mai multe fotografii dintr-un muzeu bântuit! Dovada clară că fantomele există!


fantoma victorianaO familie, în timp ce se uita la o serie de fotografii realizate într-o excursie realizată la Muzeul Castelului York în 2012, a identificat ceea ce părea a fi fantomă a unei fetițe îmbrăcate într-o rochie victoriană, scrie site-ul Yahoo. John şi Shona şi-au luat fiul lor de 1 an şi jumătate, Jonthomas, la muzeu, acum doi ani, unde au făcut mai multe poze. În timpul acestei vizite, cuplul a avut tot timpul un sentiment ciudat, care nu l-au putut descrie. Cei doi soţi au făcut fotografiile cu ajutorul telefonului mobil, dar nu s-au uitat la imagini până de curând, atunci după ce şi-au regăsit cardul micro-SD al telefonului.

În timp ce se uitau la fotografii, ei au observat un copil purtând o rochie victoriană, şi care este prezentă în trei dintre fotografii. „A fost ciudat. Nu am observat nimic la început, apoi am crezut că îmi imaginez. Așa că am întrebat-o pe Shona și ea a spus: „Da. Este o fetiţă”, a declarat John. El a mai adăugat că: „Tatăl meu a văzut că fata din imagine era în rochie victoriană. Nu-mi place ideea de fantome sau ceva de genul asta; îmi dă atacuri de panică”.

Muzeul Castelului York este considerat de unii a fi cel mai bântuit muzeu din țară, căci aici au locuit o mulţime de hoți și criminali condamnaţi. În 1739, un celebru tâlhar, pe nume Dick Turpin, şi-a petrecut ultima noapte acolo, înainte de a fi executat în York. Personalul care lucrează în muzeu a declarat că tot timpul se aud zgomote de lanțuri, de zgârieturi sau voci fantomatice. Vizitatorii au mai raportat, de asemenea, că au auzit o femeie cântând sau că au observat o bătrână fantomatică îmbrăcată în negru.

fantoma victoriana 1


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO