Un fost bancher de pe Wall Street produce stupoare: datoria globală a planetei e atât de mare, încât nu poate fi deţinută de oameni, ci de către „entităţi non-umane”! Extratereştrii ne ţin sclavi!?


extraterestri-datorieEste economia mondială un sistem închis sau un sistem deschis? Cu alte cuvinte, e posibil ca elita financiară a lumii să efectueze tranzacții cu entități din afara planetei, înrobind astfel rasa umană?

Oamenii lumii sunt ținuți în robie perpetuă de către „maeştrii banilor”, care ne-au împovărat cu datorii absolut astronomice, care sunt matematic imposibil de a fi rambursate vreodată. În prezent, CIA estimează că datoria totală la nivel mondial se apropie de suma de 90 de trilioane de dolari.

Produsul brut mondial, adică valoarea nominală a activității umane planetare pe un an, a fost recent estimată la 78 de trilioane de dolari, ceea ce înseamnă că o sumă mai mare decât productivitatea anuală a fiecărui bărbat, femeie și copil de pe planeta Pământ (7,4 miliarde de oameni) este datorată cuiva, dar nimeni nu știe cu adevărat sigur cine sunt aceşti „maeştri ai banilor”. Cum este posibil acest lucru?

După ani de cercetare a miilor de miliarde de dolari care se plimbă în circuitul mondial, fostul bancher de pe Wall Street și fostul secretar adjunct al guvernului american din prima administrație Bush, Catherine Austin Fitts, a ajuns la concluzia că datoria globală ar putea fi deținută de entități din afara planetei, care operează pe planeta Pământ, ce este văzută ca o investiție imobiliară.

„Am lucrat pe Wall Street timp de 11 ani şi am fost implicată în economie toată viața mea; tot timpul am presupus că Pământul era o economie închisă. Astfel că, dacă am emite datorii, atunci alți oameni ar deține acea datorie. Dacă am emite acţiuni, alți oameni ar deţine acele acţiuni. Dar, dacă m-aş uita la toate experienţele economice pe le-am avut în toată viața mea, dacă m-aţi întreba care este modelul economic de pe planeta Pământ, eu aş răspunde: „Ei bine, planeta Pământ este un trust de investiții imobiliare, pentru că noi plătim dividende în fiecare an şi nu se ştie unde se duc acestea” (Sursa: YouTube).

Aşadar, fostul bancher nu are răspuns la această întrebare şi, într-adevăr, se pare că o parte importantă a productivității din lume se evaporă în aer! Banii dispar pur și simplu, datoria crește exponențial, iar nimeni nu poate explica cine este beneficiarul exact al acesteia! Tot Catherine Austin Fitts mai spune şocant: „Cine deţine această datorie? Este vorba de oameni sau este vorba de altcineva?”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO