Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Grupul secret din cadrul Armatei SUA care studiază „Entităţile Non-Umane”. EI nu sunt extratereştri, ci fiinţe venite din alte dimensiuni!


În 2010, scriitorul şi cercetătorul ozenistic Nick Redfern a publicat o carte intitulată „Evenimente finale”, o carte care s-a dovedit a fi extrem de controversată. Cartea s-a concentrat pe concluziile unui grup think-tank din guvernul SUA, care credea că fenomenul OZN este unul demonic în natură și origine. Autorul cărţii l-a avut drept martor pe Ray Boeche, cercetător / scriitor ozenistic.

În noiembrie 1991, Ray s-a întâlnit cu doi oficiali militari, care lucrau la un program secret din cadrul Departamentului Apărării, ce studia „Entitățile Non-Umane” (ENU). Într-un timp destul de scurt de la cercetare, grupul a ajuns la concluzia că ocupanţii OZN-urilor care ajung pe Terra nu ar fi altceva decât demoni veniţi din alte dimensiuni. Munca în cadrul grupului s-a dovedit însă a fi periculoasă, întrucât cel puţin 3 cercetători au murit.

Oficialii militari anonimi i-au dezvăluit lui Ray următoarele:

* Superiorii noştri cred greşit că noi, oamenii, i-am putea controla sau manipula entităţile non-umane, când în realitate lucrurile stau invers: noi suntem cei manipulați și înșelați.

* Entităţile non-umane interacționează cu noi într-o manieră bizară și confuză, menită să ne distragă atenția de la adevăratul scop al acțiunilor lor: manipulare și înșelăciune.

* Entităţile non-umane au abilitatea de a se face nevăzuţi, putând să acţioneze fără probleme în lumea noastră materială.

* Deşi nu este exclus să existe viaţă extraterestră, totuşi OZN-urile şi „răpire extraterestre” nu sunt făcute de fiinţe venite din alte sisteme solare sau din alte galaxii, ci de entităţi non-umane ce provin din alte dimensiuni şi care au puterea să interacţioneze şi cu lumea noastră.

* Entităţile non-umane demonice colaborează cu unele structuri militare secrete în dezvoltarea armelor psi, de control al minţii, care nu sunt nici binevoitoare, nici neutre.