Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O reflecţie bizară în costumul unui astronaut care ar fi ajuns pe Lună în 1969 ar putea demonstra că aselenizarea n-a fost decât un fals

  •  
  •  
  •  
  •  

blankMulți conspiraţionişti cred pe bună dreptate că omenirea nu a reușit să călătorească pe Lună, iar aşa zisele aselenizări din perioada 1969-1972 ale astronauţilor NASA nu au fost altceva decât cele mai mari înşelătorii din istoria omenirii.

N-am să încerc să reiau argumentele (le-am expus de prea multe ori pe acest site), dar iată câteva întrebări-cheie, la care răspunsuri logice şi fără dubii nu se pot da:

* Cum se face că au trecut 45 de ani de la ultima aselenizare şi de atunci niciun om nu s-a mai dus pe Lună? Dacă oamenii au păşit pe Lună cu tehnologia anilor ’60 (care era extrem de scumpă), cu tehnologia anilor 2017 (care e cu mult mai ieftină) ar trebui ca totul să fie floare la ureche. De ce nu se fac călătorii cu oameni pe Lună, în mod regulat? Ce s-a blocat între timp?

* Cum de NASA a pierdut înregistrările originale ale misiunii Apollo 11, cu celebra aselenizare din 1969? În 2006, NASA a recunoscut că a pierdut 700 de cutii cu benzi magnetice, inclusiv înregistrările SSTV originale de pe Lună! Acestea ar fi putut fi tranformate în videoclipuri de înaltă calitate, privind aselenizarea lui Apollo 11. De înaltă calitate? Ar fi fost prea periculos pentru NASA…pentru că în mod sigur s-ar fi descoperit greşeli în montarea filmului aselenizării…

* Chiar NASA recunoaşte că centura de radiaţii Van Allen, care înconjoară Pământul, este foarte periculoasă pentru sănătatea umană, iar, ca astronauţii să treacă mai departe spre călătoriile planetare şi stelare prin această centură, mai trebuie făcute cercetări în acest domeniu (vedeţi articolul meu din 2015 – Un inginer NASA recunoaşte clar că astronauţii încă n-au putut trece de centura de radiaţii Van Allen din jurul Pământului! Ce altă dovadă mai clară vreţi pentru a arăta că omul nu a ajuns pe Lună niciodată!?). Acum, întrebarea e următoarea: dacă NASA face cercetări în anul 2015 despre cum să treacă oamenii dincolo de centura de radiaţii Van Allen, cum de a reuşit s-o facă în 1969, fără probleme!? S-au teleportat cumva astronauţii ăia?

Acum, într-una din fotografiile publicate de NASA de la aşa-zisa selenizare se poate observa pe reflecţia vizorului a unuia dintre astronauţi care ar fi ajuns pe Lună o figură misterioasă care nu arată deloc a fi astronaut. Cine ar putea fi? Unii cred că e vorba de un bărbat care face parte din echipa de filmare care a înscenat, în studiourile de la Hollywood, aşa zisa aselenizare.

Dar cine ar fi putut “aranja” celebrele filmări de pe Lună cu astronauţi ca Edgar Mitchell sau Neil Armstrong? Nimeni altul decât faimosul regizor Stanley Kubrick (1928-1999), unul dintre cei mai mari regizori pe care le-a avut această planetă. Kubrick a realizat celebra peliculă “Odiseea spaţială 2001”, considerată de mulţi critici de artă drept “cel mai bun film SF al tuturor timpurilor”.

Despre posibila implicare a lui Kubrick în aşa-zisele aselenizări ale cosmonauţilor NASA am scris încă din anul 2013, în cadrul acestui articol: Un celebru cosmonaut rus susţine că o parte din filmările şi fotografiile din timpul aselenizării umane Apollo din 1969 au fost falsificate de către regizorul hollywoodian Stanley Kubrick! Cosmonautul rus Alexei Leonov, care, deşi crede că americanii au ajuns cu oameni pe Lună, totuşi el e de părere că o parte din filmările şi fotografiile de pe Lună au fost falsificate în favoarea NASA de către regizorul hollywoodian Stanley Kubrick! Leonov, primul om care a ieşit în spaţiul cosmic, în afara navetei sale spaţiale (în 1965), a declarat că americanii au reuşit să aselenizeze, dar regizorul Kubrick a filmat o parte din aselenizări aici pe Pământ. Această declaraţie a fost făcută în timpul unui interviu acordat site-ului RT.com, în care Leonov spune că fotografiile şi filmările au fost probabil falsificate, deşi restul poveştii privind aselenizările Apollo este una reală. Şi asta pentru ca ele să arate bine publicului.

blank

blank

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu