Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un taxi din Hong Kong este atacat noaptea de un “spectru supranatural” misterios

216

blankDe când tot mai multă lume folosește camere video în interiorul mașinilor, au putut fi surprinse incident de pe șosele și, din nefericire, chiar și accidente grave.

Însă, în acest articol nu doresc să vorbesc de vreun accident (dacă nu au nimic “paranormal” în ele, nu constituie interesul acestui site), ci de o înregistrare bizară, ce a avut loc în Hong Kong, noaptea, şi în care se poate observa cum o maşină de taxi pare a fi “atacată” pur şi simplu de un spectru ciudat sau nu ştiu cum să-i mai spun… Videoclipul, oricum a devenit viral pe Internet şi pe social media.

Videoclipul a fost postat de Hung Leung pe pagina sa de Facebook, şi prezintă imagini captate de o cameră de bord în interiorul unei maşini, care urmărea o maşină de taxi. Deodată, din partea stângă a maşinii de taxi (în Hong Kong se circulă pe stânga, nu pe dreapta), apare un fel de ceaţă stranie, care pare că se izbeşte în taxi.

blank

blank

Izbit sau speriat de acest spectru bizar, şoferul de taxi trage sw volan în dreapta, pătrunde pe contrasens şi aproape că era să se izbească de un copac aflat la marginea drumului.

Capturi din videoclip arată clar o ceaţă misterioasă, ce pare un fel de fiinţă supranaturală, şi care se izbeşte de maşina de taxi.

blank

Orgoni Crystal