Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un videoclip terifiant a creat controverse pe TikTok: ce se află în spatele perdelei?

4956

blankUn clip pe care unii l-au atribuit unui spectru misterios (fantome) a primit peste 8 milioane de vizualizări pe site-ul de partajare a videoclipurilor TikTok (la data şi ora când scriu acest articol – 29 septembrie 2020, ora 17).

În era rețelelor sociale, chiar și cel mai simplu dintre videoclipuri are potențialul de a acumula milioane de vizualizări și exemplul din acest articol, care a devenit viral zilele trecute, nu face excepție.

Postat pe populara platformă de partajare video TikTok de către utilizatorul „Anna Banana”, clipul arată o femeie care se pregătește să comenteze o cutie de băutură răcoritoare, atunci când o perdea aflată în fundalul camerei unde se afla începe brusc să se miște singură.

Văzând mișcarea pe ecran, femeia aleargă spre perdea, pentru a vedea ce se află acolo şi apoi a închis uşa de la balcon / terasă.

Desigur, cea mai probabilă explicație este aceea că perdeaua a fost mişcată de vânt, dar asta nu a împiedicat milioane de oameni să vizioneze videoclipul și să comenteze. Unii chiar susțin că văd o figură sau o umbră îndepărtându-se după ce perdeaua s-a mişcat.

Puteți vizualiza filmarea mai jos – este aceasta o dovadă a paranormalului de lângă noi sau pur și simplu un semn care arată cât de ușor chiar și cel mai banal dintre videoclipuri poate deveni viral în circumstanțele potrivite?

Voi decideţi!

blankblank

@anna_banannaaaaa

Ummmmm ok… #spooky but what was that ?

♬ Scary – Background Sounds

Orgoni Crystal