Un videoclip terifiant a creat controverse pe TikTok: ce se află în spatele perdelei?


Un clip pe care unii l-au atribuit unui spectru misterios (fantome) a primit peste 8 milioane de vizualizări pe site-ul de partajare a videoclipurilor TikTok (la data şi ora când scriu acest articol – 29 septembrie 2020, ora 17).

În era rețelelor sociale, chiar și cel mai simplu dintre videoclipuri are potențialul de a acumula milioane de vizualizări și exemplul din acest articol, care a devenit viral zilele trecute, nu face excepție.

Postat pe populara platformă de partajare video TikTok de către utilizatorul „Anna Banana”, clipul arată o femeie care se pregătește să comenteze o cutie de băutură răcoritoare, atunci când o perdea aflată în fundalul camerei unde se afla începe brusc să se miște singură.

Văzând mișcarea pe ecran, femeia aleargă spre perdea, pentru a vedea ce se află acolo şi apoi a închis uşa de la balcon / terasă.

Desigur, cea mai probabilă explicație este aceea că perdeaua a fost mişcată de vânt, dar asta nu a împiedicat milioane de oameni să vizioneze videoclipul și să comenteze. Unii chiar susțin că văd o figură sau o umbră îndepărtându-se după ce perdeaua s-a mişcat.

Puteți vizualiza filmarea mai jos – este aceasta o dovadă a paranormalului de lângă noi sau pur și simplu un semn care arată cât de ușor chiar și cel mai banal dintre videoclipuri poate deveni viral în circumstanțele potrivite?

Voi decideţi!

@anna_banannaaaaa

Ummmmm ok… #spooky but what was that ?

♬ Scary – Background Sounds

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock