Două ace misterioase au fost descoperite în creierul unei femei din China! Ce se întâmplă?


O femeie care a fost supusă unei tomografii computerizate în China a fost descoperită ca având, în mod inexplicabil, două ace în cap. Tânăra de 29 de ani, originară din Zhengzhou, a fost supusă scanării computerizate după ce a fost implicată într-un accident de mașină, deoarece medicii au recomandat să fie verificată pentru eventuale leziuni la cap.

Când imaginile au apărut, spre surprinderea tuturor, femeia pare să aibă două ace mari încorporate în creier, fiecare măsurând aproximativ 5 cm lungime. Ceea ce a făcut ca această descoperire să fie atât de misterioasă a fost dată de faptul că acele nu aveau nicio legătură cu accidentul de mașină; se pare că ele se aflau acolo de ani de zile, fără ca femeia să știe de ele.

Şi încă ceva: femeia nu și-a amintit că ar fi avut leziuni la cap, iar aceste ace trebuie să fi fost inserate de când era tânără deoarece, judecând după diametrul acelor, nu ar fi putut să străpungă craniul unui adult.

În mod remarcabil, femeia nu a avut niciodată dureri de cap sau alte probleme. Din această cauză, este puțin probabil ca medicii să încerce să le elimine. De atunci, cazul a fost raportat poliției pentru investigații suplimentare.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): sohu.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO