Un nor portocaliu apocaliptic a fost observat în Algeria! Unii zic că seamănă cu celebra planetă Nibiru, cu a sa coadă…


Un nor gigantic, care arăta ca un meteorit apocaliptic ce se îndreaptă spre Pământ, a stârnit frica de un dezastru cataclismic. Această formaţiune misterioasă a fost filmată / fotografiată recent în Algeria. În înregistrările făcute public pe Internet se poate vedea un nor cu un aspect portocaliu, care se plimba pe cer, în spatele lui existând un fel de coadă gri, de parcă obiectul ar fi venit din spaţiul cosmic, trecând prin atmosfera Pământului.

Martorii au rămas absolut perplecşi, deoarece s-au temut ca norul să nu fie altceva decât un meteorit care se îndreaptă direct spre Pământ, aducând cu el „sfârşitul lumii”. Conspiraţionistul Brandon Nagley a share-uit un videoclip cu acest nor pe o pagină populară de OZN-uri / extratereştri, având titlul de: „Pare să fie coada planetei X / a lui Nibiru, ce trece prin atmosfera noastră”.

Nibiru – cunoscută și ca Planeta X – a fost profețită de mult timp de conspiraţionişti. În multe reprezentări, ea apare ca fiind de culoare roşie / portocalie, având şi o coadă în spatele ei. Se spune că acest obiect spaţial extraterestru va pune capăt omenirii.

În primele câteva ore, aproximativ 4.500 de persoane au vizionat materialul video. Unii comentatori au spus că, într-adevăr, un dezastru este iminent. Alţii cred că este vorba de un meteorit sau chiar de un OZN prins în flăcări. Însă sunt şi unii care susţin că totul este o farsă.

Ca întotdeauna, vă las pe voi să trageţi propriile concluzii!